Meer vliegtuigmaatschappijen gaan vliegen op Paramaribo – Luchtvaartnieuws Suriname – video

luchtvaartnieuws Nederland Curacao Paramaribo Suriname ticket boeken vakantie

Hoe meer keus hoe goedkoper! Tenminste dat open we!

Vind jij vliegen naar Amsterdam ook zo boring? En ga je ook liever naar de Caribisch eilanden? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Binnenkort gaat er een nieuwe maatschappij vliegen op Paramaribo. En je kunt zelfs al tickets kopen. Check de prijzen. Best cheap. Wie neem jij mee naar Curaçao? Tag je reismaatje in de comments. En weet je niet zeker of je Curaçao leuk gaat vinden? Bekijk dan de oogstrelende video vlog van Jandino Asporaat. Wie weet kom je hem daar tegen. En voor de mensen uit Nederland: Vlieg tijdens je vakantie in Suriname even naar Korsow!

P.s. Dit artikel is van onze nieuwe categorie: FamilieNieuws Travel Club. Die kun je ook volgen op Facebook

Dat is mooi. Jetair Caribbean heeft bekend gemaakt dat ze vanaf april 2022 zullen vliegen naar Paramaribo. Er komt een nieuwe verbinding tussen het tropische eiland Curaçao en ons land Suriname. Er zullen deze zomer wekelijkse vluchten plaatsvinden tussen Paramaribo en Willemstad. Rechtstreekse vluchten van maar 2 uur en 45 minuten.

Vanaf 15 april 2022 kun je gebruik maken van deze nieuwe route van deze airline. De ticketverkoop is inmiddels al gestart.

De prijzen zijn redelijk te noemen. Je hebt voor 192 USD al een enkeltje naar Curaçao (vertrek 17 mei 2022. zie foto). Wil je zelf kijken en een beetje spelen met de data. Of wil je meteen boeken? Klik dan hier.

Bekijk onderin het bericht de leuke videovlog van Jandino. Hij is dol op ZIJN eiland. En wij ook! Geef het door aan belangstellenden. P.s. Een tripje Curaçao kun je ook boeken voor tijdens je vakantie in Paramaribo. P.s. Je kunt uiteraard ook met SLM vliegen. Zij gaan ook 1 keer per week naar Willemstad.

luchtvaartnieuws Nederland Curacao Paramaribo Suriname ticket boeken vakantie

Jandino vertelt over alle hotspots!

luchtvaartnieuws Nederland Curacao Paramaribo Suriname ticket boeken vakantie

Lees ook:

KLM kan moeders vragen om zich te bedekken tijdens het voeden in het vliegtuig – vakantie Paramaribo

Video – Op Schiphol met Culturu.com – Met het vliegtuig op vakantie naar Paramaribo ~ Suriname

Anoniem ~ Wij stappen volgende week in het vliegtuig naar Paramaribo. Tips graag. Vakantie Suriname

Nederlandse KLM 1 na veiligste ter wereld – Video’s – vakantie Suriname

Pas getrouwde Renzo en Maria uit Suriname krijgen hotel en vakantie tickets naar Curaçao (foto’s en video)

Straks met Transavia vliegen naar Paramaribo? Vakantie Suriname – video

Wil jij ook meer kleur in de kamer? Isaura Carrilho DENK #6 video’s

Tags: #Suriname #Paramaribo #Nederland #reisboeken #Ticketskopen #vakantieSuriname #vakantieParamaribo #luchtvaartnieuws #reisnieuws #KLM #SLM #TUI #stoelnummer #TravelClub #travel #vakantie #vakantieplannen #familiebezoek #diasporaSuriname #diaspora #verrebestemmingen #Curaçao #inbound #outbound #JetairCaribbean #Jetair