Video – “Ik ben helaas weer besmet”

wederom besmet tweede keer milder

Het zit de minister niet mee!

Amar Ramadhin is alweer besmet met Covid. Hij zit natuurlijk elke dag dicht bij de bron. Bekijk de video en luister naar de minister die momenteel in isolatie zit. Geef het door aan belangstellenden. Letten jullie op lieve mensen. Een besmetting lijkt bijna onvermijdelijk. Zorg daarom dat je gezond leeft, goed eet en dat je lijf in topconditie is. En hou je aan de MOHANA regels om besmetting en verspreiding te minimaliseren. Let wel: Ook als je je netjes aan de maatregelen houdt kun je besmet raken.

Bekijk de video van ABC Online: Minister Ramadhin covid-positief. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid is positief getest op het covid-19 virus. Hij bevestigt tegenover onze nieuwsdienst dat hij al twee dagen positief getest is. De bewindsman zit momenteel in isolatie. Hij heeft gelukkig milde klachten. Dat was ook te verwachten aangezien het vermoedelijk om de milder variant ‘Omicron’ gaat. Het gaat sowieso vele malen beter dan de eerste keer. Zegt hij.

Vandaag zou Ramadhin vragen beantwoorden in het parlement over de covid-19 situatie. Minister Krishna Mathoera doet namens haar collega de beantwoording.