Video – KLM gaat volgende maand mogelijk vluchten annuleren – Luchtvaartnieuws Travel Club

Nederland Suriname SLM KLM vliegtuig vakantie Schiphol Paramaribo vlucht annuleren

Ga je op vakantie naar Suriname (of ergens anders) en heb je je tickets bij KLM geboekt? Lees dan even mee en geef het door aan belangstellenden.

KLM gaat namelijk een aantal vluchten moeten schrappen/annuleren. Dit vanwege het hoge aantal besmettingen en verzuim onder het personeel. Ze kunnen de vluchten niet aan. Daarom is besloten om een aantal vluchten te cancelen. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden.
P.s Dit artikel is van onze nieuwe categorie: FamilieNieuws Travel Club. Die kun je ook volgen op Facebook

KLM kan de hoge druk vanwege het hoge ziekteverzuim binnen hun personeel niet aan. Vandaar dat ze besloten hebben om een aantal vluchten te annuleren. Het betreft vluchten de gepland zijn tussen 7 februari en 13 maart. Er zijn heel veel personeelsleden met ziekteverzuim. Dit komt door het hoge aantal coronabesmettingen maar ook door de quarantaineverplichtingen.

De druk is heel erg hoog voor het personeel dat wel aanwezig is. Als ze minder vliegen kan de druk verlicht worden voor het personeel dat wel aanwezig is. Daar hoopt de luchtvaartmaatschappij op.

Een woordvoerder van KLM bevestigde donderdag het schrappen van de vluchten na een bericht van VNC, de vakbond voor cabinepersoneel. De bond stelt dat het ziekteverzuim op recordhoogte is.

We begrijpen uiteraard dat passagiers last kunnen hebben van deze uitzonderlijke situatie en vinden dat ook erg vervelend“, laat de vliegtuigmaatschappij weten. KLM heeft nog niet bekend gemaakt hoeveel vluchten ze gaan schrappen en ook niet voor welke besmetmingen. Dat moet nog worden uitgewerkt, maar zal snel bekend gemaakt moeten worden. Het is namelijk  al bijna 7 februari 2022.

Heb jij een ticket geboekt naar Paramaribo of Amsterdam. Of heb je een KLM ticket naar een andere bestemming geboekt voor de periode tussen 7 februari en 13 maart? Hou dan de website van KLM en de nieuwsberichten omtrent KLM in de gaten. Gisteren zijn de coronaregels in Nederland versoepeld. Wellicht draagt dat al bij om de druk binnen bepaalde sectoren door ziekteverzuim te verlichten. Het is nog even afwachten wat er gaat gebeuren

Later meer

Bekijk de video vanaf minuut 5.26

Tags: #Suriname #Paramaribo #Nederland #reisboeken #Ticketskopen #vakantieSuriname #vakantieParamaribo #luchtvaartnieuws #reisnieuws #KLM #SLM #TUI #stoelnummer #TravelClub #travel #vakantie #vakantieplannen #familiebezoek #diasporaSuriname #diaspora #verrebestemmingen
#besmettngen #vluchtannuleren #vluchtschema