Kijk tip – Vanavond in RTL Boulevard extra info omtrent dood Amsterdamse Rosleny – video

nicht Rosleny Magdalena Nederland Amsterdam Bijlmer Peter r de vries RTL Boulevard

Er zijn heel wat nieuwe ontwikkelingen rondom de zaak van de vermoorde Rosleny uit Amsterdam. Gisteren werd bekend dat een verdachte VROUW is aangehouden voor betrokkenheid bij de moord.

Nicht Shulesca, die ervoor zorgt dat de zaak, van Peter R. De Vries, niet stil komt te liggen nodigt hierbij een ieder, mede namens de familie, uit om vanavond naar de uitzending van RTL Boulevard te kijken. 1830 Nederlandse tijd. Geef het door aan een ieder. Geef het door aan iedereen want velen onder ons zijn benieuwd naar de details. Wie heeft Rosleny vermoord..en waarom?

Scroll naar beneden om de uitzending te bekijken

Nicht Shulesca de la Croes stuurde ons de volgende oproep. Geef het door:

Beste allen,
Ik wil een oproep doen aan iedereen,
Om VANAVOND om 18:30 (HALF 7 Nederlandse tijd) te kijken naar RTL BOULEVARD. Gaarne dit ZOVEEL MOGELIJK en met iedereen overal te delen!! Tell a friend to a friend
Namens mij en de rest van mijn familie
Dank jullie wel

Bekijk de uitzending? Klik hier of klik hier

Eerder deze week schreven we het volgende: Een zeer bijzondere wending in de spraakmakende Nederlandse moordzaak, die Peter R de Vries persoonlijk wilde oplossen

Al die tijd gingen velen ervan uit dat een man (mogelijk haar ex) verantwoordelijk was voor de wrede moord op de 28-jarige moeder Rosleny Magdalena uit Amsterdam. Maar nu blijkt de persoon die van de week is aangehouden een vrouw te zijn. Bekijk het bericht en de eerdere berichten voor meer informatie. Geef het door aanbelangtellenden.

De persoon die is aangehouden vorige week, is niet een man, zoals velen dachten, maar een vrouw. Een 29-jarige vrouw. Zij is een verdachte in het onderzoek naar de moord op de 28-jarige Rosleny Magdalena. Het voorarrest is zojuist ook verlengd met 14 dagen.

Dit heeft een woordvoerder van het OM bevestigd tegenover de media.

De dood van de jonge moeder was 1 van de spraakmakende mysteries waarmee de vermoorde Peter R de Vries bezig was. De 28-jarige moeder werd op klaarlichte dag neergeschoten in de Bijlmer. Ze bracht net haar kindje naar school. De dader liep al die tijd vrij rond.

Haar nicht Shulesca de la Croes zorgde ervoor dat de zaak bleef draaien. Ze zal niet opgeven totdat de dader achter slot en grendel zit. Wellicht is dat nu dus een vrouw. Iets wat velen niet gedacht hadden. Velen gingen ervan uit dat de moord een gevolg was van een conflict of ruzie in de relationele sfeer. Zal dit nog steeds het geval zijn?

Later meer over de case

Bekijk onderstaande berichten, foto’s en video’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden:

Lees ook:

Zit een vrouw achter de dood van Amsterdamse Rosleny Magdalena uit Nederland?

Over de dood Amsterdamse Rosleny Magdalena in Nederland – foto video’s

Redactie: Dochtertje vermoorde Rosleny Magdalena weggehaald bij haar familie

Opsporing: Politie Amsterdam vraagt uw hulp ivm moord Rosleny Magdalena

Video: 15.000euro voor gouden tip moord Rosleny Magdalena

Video – 1 jaar na de moord op 28-jarige Rosleny Magdalena

Peter R. de Vries zoekt moordenaar van Rosleny Magdalena uit Amsterdam Zuidoost (video’s)

Video’s – Peter R. de Vries hielp familie vermoorde Rosleny

Video: Update: Stille tocht en uitvaart van de 28-jarige Rosleny Magdalena