Video – Veroorzaker dood jonge moeder vraagt vergiffenis – 1 voor 12 Suriname

vrouw verkeer Macnack Suriname Nederland 1 voor 12 Kraka 1

“Ik ben niet uit huis gegaan om dit te gaan doen. Mie e aksi pardon” 

Weten jullie nog? De wrede aanrijding waarbij de 30-jarige Marion Macnack kwam te overlijden. De moeder van 8 jonge kinderen zat op een bromfiets met haar geliefde. Hij verloor zijn been. Bekijk de video waarin de veroorzaker van het ongeval zijn deel van het verhaal vertelt. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname.

Een indrukwekkende video die verschillende emoties naar boven zal halen. Boosheid, irritatie maar ook gevoelens van medelijden, verdriet, rust en misschien wel vergiffenis. Niemand zal in zijn schoenen willen staan. Gelukkig staat de kinderen er niet alleen voor. Ook meneer Vismale en Stichting 1 voor 12 hebben het gezin nooit in de steek gelaten.

Donateurs uit Nederland en Suriname

Mede dankzij de vele donateurs in Nederland en Suriname heeft hij veel voor hen kunnen betekenen. We wensen de familie Macnack en alle kinderen heel veel sterkte. Mama komt helaas niet terug.

Bekijk de video van de veroorzaker die de familie Macknack in zeer diepe rouw heeft achtergelaten na het ongeval op Kraka. Hij is op bezoek bij Stichting 1 voor 12 Suriname. Hij vertelt zijn verhaal en vraagt om vergiffenis. Vergiffenis aan de familie Macnack, de 8 minderjarige kinderen die achter zijn gebleven en de partner van Marion die ook zeer ernstig gewond raakte en zijn been verloor

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende na het ongeval:

Duo-rijdster overleden na aanrijding. De 30-jarige duo-rijdster Marion Macnack is op vrijdagmiddag 14 mei 2021 overleden na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op de weg naar Kraka. Op de plek van de aanrijding trof de politie de 29-jarige de bromfietsbestuurder en zijn wederhelft Marion Macnack met zware letsels in een bosschage langs de weg aan.

Bekijk de video

De bestuurder doet hierbij zijn verhaal. Bekijk onderstaande video en geef het door aan een ieder:

Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Samen staan we sterk.

WIL JE OOK DONEREN AAN DE STICHTING? JA DAT KAN! HET KAN OOK VANUIT NEDERLAND
DSB: SRD 9857923 | USD 2635208 | EUR 2538989
SPSB: SRD 315.214.010 | EUR 315.214.040 | USD 315.214.041
Finabank: SRD 197.90.53
ING Bank Nederland: NL88 INGB 0006 9834 06

Bekijk ook de andere video’s en berichten over gezin Macnack. Ze zijn niet in de steek gelaten door de stichting:

30-jarige vrouw komt om in het verkeer – politie Suriname

Video’s – Help 8 kinderen zonder mama aan een dak boven hun hoofd – 1 voor 12 Suriname

Video – Jonge vader zoekt hulp voor zijn kinderen – 1 voor 12 Suriname