De felicitaties aan Terence en Letricia – trouwen in Suriname foto’s

Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan

Love is in the air!! Maken jullie kennis met Terence Kaise en zijn prachtige bruid Letricia Kaise – Misjan.

Bekijk de supermooie fotoreportage van hun onvergetelijke bruiloft in Suriname. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname.

Wij van FamilieNieuws wensen het kersverse echtpaar heel veel geluk, liefde en mooie jaren samen. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

Toen riep de mens uit:
‘Eindelijk een gelijk aan mij,
mijn eigen gebeente,
mijn eigen vlees,
een die zal heten: vrouw,
een uit een man gebouwd.’
Zo komt het dat een man zich losmaakt van zijn vader en moeder
en zich hecht aan zijn vrouw, met wie hij één van lichaam wordt
Genesis 2:23-24

Op 24 december 2021 hebben

Terence Kaise
&
Letricia Kaise – Misjan

elkaar de eeuwige trouw beloofd!

Een bruiloft is een gebeurtenis, maar een huwelijk is een prestatie dankzij vriendschap en liefde voor elkaar groeit onze band. Als je echt van iemand houdt, iemand alles toevertrouwd één die echt weet wie je bent ook je zwakke plekken kent die je bijstaat en vergeeft en die naast en in je leeft dan voel je pas wat leven is en dat liefde geven is onbeschrijfelijk, want ik hield wat af en jij hield vol tot jij mij kon laten zien dat jij het meende en van mij hield, toen ik ook het voelde en op jouw kon gaan bouwen was er nog één stap te zetten en dat was met mij TROUWEN. Ik ben jouw van harte dankbaar voor alle tijd en GEDULD!! We vormen nu 1 je bent nu mijn partner, broer, vader dus gewoon all in one, dank je wel voor alles papa
LOVE YOU TO MOON AND BACK
MR&MRS KAISE
24-12-2021
WE GAAN DOOR EN DOOR!!!!???

We wensen jullie een leven lang vol liefde. Helpen jullie mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

Bekijk de prachtige fotoreportage en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname

#Beforethewedding

Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan

#thewedding

Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan

Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan

Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan

Trouwen in Suriname Paramaribo Nederland huwelijk Terence Kaise Letricia Misjan

Lees ook:

Cheryll Rijger en Ruben Welles uit Suriname zijn getrouwd (foto’s en video’s)

President Chanderpersad Santokhi en Melissa Santokhi – Seenacherry zojuist getrouwd in Suriname – video

Video – Serena Williams is getrouwd in een miljoenen jurk

De felicitaties aan Rofenso en Anjalie Fris – foto’s – trouwen in Paramaribo

Sefania Forster is getrouwd met haar liefste grappenmaker Pres Juriaantje – foto’s huwelijk Paramaribo

Video – Indiase ster Priyanka Chopra getrouwd met 10 jaar jongere Nick Jonas ~ India

Voetballer Lionel Messi is getrouwd met zijn jeugdliefde

#Surinamenwedding #Surinambride #Surinamgroom #Suriname #trouweninSuriname #trouweninParamaribo #trouwen #Alkebulandresort #Surinamevakantie #WattedoeninSuriname #Thingstodo