Straks met Transavia vliegen naar Paramaribo? Vakantie Suriname – video

Transavia KLM verre vluchten Amsterdam Paramaribo vakantie

KLM, SLM, TUI (tegenwoordig ism KLM) het zou leuk zijn als we Transavia aan het rijtje toe kunnen voegen. Hoe meer keus we hebben om te vliegen naar Suriname hoe beter toch? En misschien betekent dit ook dat de prijs iets omlaag kan.

Transavia heeft net als KLM nieuwe vliegtuigen besteld. Nieuwe vliegtuigen waar meer mensen in kunnen en ze kunnen langere afstanden afleggen. Betekent dit dat we volgend jaar met Transavia rechtstreeks naar Suriname kunnen vliegen? Dat zou niet verkeerd zijn. Bekijk het bericht en een video voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Heb je ooit met Transavia gevlogen? 

P.s Dit artikel is van onze nieuwe categorie: FamilieNieuws Travel Club. Die kun je ook volgen op Facebook

Transavia heeft net zoals KLM nieuwe vliegtuigen besteld. Het gaat om de Airbus A321neo. KLM vliegt natuurlijk al van Amsterdam naar Paramaribo. Maar deze grotere en uitgebreidere vliegtuigen geven Transavia nu ook de kans om naar Paramaribo te vliegen.

Amsterdam – Paramaribo

Paramaribo is voor Nederland een zeer populaire bestemming. Niet alleen voor vakantiegangers maar zeker ook vanwege de vele diaspora in Nederland. Die gaan regelmatig naar hun thuisland op familiebezoek.

embedded foto van up in the sky

Air France-KLM kondigde eind vorige jaar de grote bestelling aan. Ze hebben in totaal 100 stuks A320 neo’s en A321 neo’s besteld en mogelijk komen daar nog veel meer bij. Transavia Nederland krijgt ook deze nieuwe vliegtuigen. Dit veelzijdig type vliegtuig is mogelijk al eind volgend jaar beschikbaar voor de genoemde Nederlandse vliegtuigmaatschappijen. In de eerste instantie zal het de toestellen vervangen op de Europese routes.

Onze tip

Maar, de capaciteit en het vliegbereik wordt met de nieuwe vloot aanzienlijk hoger. Dat biedt perspectieven, toch?

Transavia vliegt op dit moment niet op verre bestemmingen zoals Curaçao of Suriname, maar met de nieuwe vloot van bijvoorbeeld de A321neo kun je heel ver komen. De eXtra Long Range (XLR) kan 8.700 kilometer non-stop overbruggen, dus, zonder bij te tanken. De afstand tussen Amsterdam en Paramaribo is 7.496 km. Das een makkie dus.

Het nieuwe toestel kan dus zeer interessant zijn voor touroperators die dergelijke verre bestemmingen aan hun klanten zouden willen aanbieden. Dat meldt Luchtvaartnieuws.nl over de verre bestemming Curaçao

Dus wie weet vliegen we binnenkort NON-stop van Amsterdam naar Paramaribo met Transavia. Laten we het hopen. Wij zullen daar in ieder geval heel blij van worden. Het zal wel leuk zijn! En misschien kunnen ze ook meteen iets aan de prijs doen. Dat is gewoon even een tip van ons. #durftevragen

Note: Of het echter zover komt is nog de vraag. “De grote order betekent geen wijziging in de strategie van de airlines voor wie de vliegtuigen besteld zijn”, Dat benadrukte topman Ben Smith van Air France-KLM.

Misschien verandert hij nog van gedachten na het lezen van dit artikel want de capaciteit is er straks in ieder geval wel!

Later meer hierover!

Bekijk de video

Klik hier en lees meer in Parool Nederland over de megabestelling om de Europavloot van KLM en de vakantietoestellen van Transavia de komende jaren mee te vervangen.

Tags: #Suriname #Paramaribo #Nederland #reisboeken #Ticketskopen #vakantieSuriname #vakantieParamaribo #luchtvaartnieuws #reisnieuws #KLM #SLM #TUI #stoelnummer #TravelClub #travel #vakantie #vakantieplannen #familiebezoek #diasporaSuriname #diaspora #verrebestemmingen 
Foto vliegveld Zanderij  van @raisamichaela en @Airbus

Lees ook: