Ik neem vandaag afscheid van mijn brada Andy Campbell in Paramaribo – foto’s beri

Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland

Je zal gemist worden bro. Thank you for being my brother. De trieste woorden van Serginio. Vandaar neemt hij afscheid van zijn makker, zijn brada ‘Paja’. Helpen jullie mee met de condoleances? 

Andy Campbell is overleden Hij mocht maar 40 jaar jong worden. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s van de beri in Paramaribo. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen zijn brada, vrienden, ouders, geliefde, kinderen en alle overige diep bedroefden veel sterkte met dit veel te jonge verlies.

De Ander.
Heer geef mij de genade
Om mijn mede mens te zien
Met de ogen van de liefde
Maak mij nederig en onbaatzuchtig
Want alleen langs deze weg kom ik uit bij de anderen die mij liefde nodig hebben.

Zeer bedroefd vol ongeloof geef ik te kennen dat vrij plotseling is heengegaan mijn makker, mijn goede vriend
Andy’ Paja’ Giovanni Campbell
Hij zag het levenslicht op 17 maart 1981
En overleed op donderdag 13 januari 2022 te Paramaribo in de jonge leeftijd van 40 jaar

Uitvaart

Vandaag zullen we Andy aan de schoot van moeder aarde toevertrouwen op de R.K begraafplaats ingang schietbaanweg. Om half 12 zal zijn lichaam opgebaard liggen in de Heilige Familie kerk te Zorg en Hoop.

Je zal gemist worden bro
Thank you for being my brother.
~ Serginio~

Bekijk onderstaande foto’s en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname.

Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland

Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland

Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland Andy Campbell beri Parmaribo Suriname Nederland

Andy Campbell overleden Suriname Nederland Paramaribo beri