Video – Moeder Bolsonaro heengegaan tijdens zijn bezoek aan Suriname

brazilie moeder vakantie Suriname Paramaribo

“De laatste keer dat ik mijn moeder zag’. Bekijk de ontroerende video die de president heeft gedeeld

Een trieste gebeurtenis. Olinda Bolsonaro is vandaag overleden. De moeder van de president van Brazilië heeft het tijdelijk ingeruild met het eeuwige. Extra triest omdat de president op het moment van haar dood in Suriname zat. Hij vertrekt zo snel als mogelijk terug naar zijn land. Bekijk de video’s die hij heeft gedeeld van zijn mama. Sterkte.

Olinda Bonturi Bolsonaro

Geboren 28 maart-1927
Overleden 21 januari 2022

Met spijt maak ik het van het overlijden van mijn lieve moeder bekend. Moge God haar verwelkomen in zijn oneindige vriendelijkheid. Op dit moment bereid ik me voor om terug te keren naar Brazilië.
~ Jair Messias Bolsonaro ~

Bekijk onderstaande gedeelde video’s en geef het door aan belangstellend

brazilie moeder vakantie Suriname Paramaribo

brazilie moeder vakantie Suriname Paramaribo brazilie moeder vakantie Suriname Paramaribo