Over de dood Amsterdamse Rosleny Magdalena in Nederland – foto video’s

Rosleny Magdalena Nederland Amsterdam Bijlmer Peter r de vries

Het lijkt erop dat er eindelijk doorbraak is in de zaak Rosleny Magdalena uit Nederland

Er is iemand aangehouden. Eindelijk. De spraakmakende zaak, die Peter R de Vries persoonlijk wilde oplossen, lijkt eindelijk tot een eind te komen. Bekijk het bericht voor meer informatie. Foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden.

Er is een verdachte opgepakt voor moord op Amsterdamse Rosleny Magdalena. De jonge moeder uit Nederland werd in 2016 vermoord. Er was tot nu toe niemand aangehouden maar de familie is geïnformeerd dat afgelopen woensdag een persoon is aangehouden.

Een woordvoerder van politie Amsterdam heeft dat ook laten weten, zegt de Nederlandse media. Het onderzoek is nog in volle gang en we hopen binnenkort meer duidelijkheid te krijgen

De dood van de jonge moeder was 1 van de spraakmakende mysteries waarmee de vermoorde Peter R de Vries bezig was. De 28-jarige moeder werd op klaarlichte dag neergeschoten in de Bijlmer. Ze bracht net haar kindje naar school. De dader liep al die tijd vrij rond. Het vermoeden bestaat dat het motief in de relationele sfeer ligt.

Haar nicht Shulesca de la Croes zorgde ervoor dat de zaak bleef draaien. Ze zal niet opgeven totdat de dader achter slot en grendel zit. Hopelijk is het de politie gelukt om hem aan te houden, zodat de familie kan rusten en kan beginnen met het verwerkingsproces. We wensen hen veel power!

Bekijk onderstaande berichten, foto’s en video’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden:

Later meer

Lees ook:

Redactie: Dochtertje vermoorde Rosleny Magdalena weggehaald bij haar familie

Opsporing: Politie Amsterdam vraagt uw hulp ivm moord Rosleny Magdalena

Video: 15.000euro voor gouden tip moord Rosleny Magdalena

Video – 1 jaar na de moord op 28-jarige Rosleny Magdalena

Peter R. de Vries zoekt moordenaar van Rosleny Magdalena uit Amsterdam Zuidoost (video’s)

Video’s – Peter R. de Vries hielp familie vermoorde Rosleny

Video: Update: Stille tocht en uitvaart van de 28-jarige Rosleny Magdalena