Onze geliefde Andy Campbell uit Paramaribo is niet meer tussen ons – foto’s

Velen hoopten dat het niet waar was. Maar helaas, Andy is er echt niet meer. Hij mocht maar 40 jaar worden. Helpen jullie mee met de condoleances?

Andy Campbell is overleden. De zoon van Endia Campbell en John Isajas was altijd positief, liefdevol en hij had altijd een lach op zijn gezicht. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de beri in Paramaribo en bekijk de vele gedeelde condoleances? Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder heel veel kracht en sterkte met dit veel te jonge verlies.

Lieve Andy, zoon van Endia Louise Campbell en John Isajas

Mijn lieve dierbare zoon
Je was alles voor mij
Veel te jong heb jij mij verlaten
Je vrouw en kinderen Saisha 13 jaar en Sade 5 jaar.
Wat zal je gemist worden mijn lieve zoon.

Zoals je was zullen wij jou blijven herinneren. Positief, liefdevol, altijd een lach op je gezicht. En je had altijd tijd voor iedereen en stond je voor iedereen klaar. Je was een vriend van velen. Je laat veel verdrietige mensen achter.

God is dichtbij mensen met een gebroken hart.
Hij redt mensen met een verbrijzelde geest.

Andy ‘Paja’ Giovanny Campbell

Geboren Paramaribo 17-3-1981
Overleden Paramaribo 13-1-2022

Uitvaart
VANAVOND, vrijdag 21 januari 2022 zal er een singineti gehouden worden

De uitvaart vindt plaatst op zaterdag 22 januari 2022. Rouwdienst vindt om 11.30 uur plaatst bij de Heilige familie kerk te Zorg en Hoop Paramaribo. Bekijk onderstaande foto’s voor alle informatie en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname.

Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden veel power en sterkte toe

Andy Campbell overleden Suriname Nederland Paramaribo beri Andy Campbell overleden Suriname Nederland Paramaribo beri

Andy Campbell overleden Suriname Nederland Paramaribo beri Andy Campbell overleden Suriname Nederland Paramaribo beri Andy Campbell overleden Suriname Nederland Paramaribo beri Andy Campbell overleden Suriname Nederland Paramaribo beri

Andy Campbell overleden Suriname Nederland Paramaribo beri Andy Campbell overleden Suriname Nederland Paramaribo beri