21 januari! Wie is jarig? Waar is het feestje in Nederland en Suriname? foto’s

jarig 1 vandaag 21 januari Nederland Suriname Paramaribo celebrity feestje eten Facebook

Het is 21 januari! Ken jij iemand die vandaag jarig is? Zet die persoon in het zonnetje met een tag of vermelding in de opmerkingen onder dit bericht.


—————————————-

Helpen jullie ook mee met het feliciteren van: DJ Michael Mendoza, onze eigen jonge succesvolle voetballer Fonkel Perwien is 13 vandaag en Billy Ocean. De beruchte beroemde zoon van de Nederlandse volkszanger Andre Hazes ook ook jarig vandaag.
Bekijk wie er nog meer jarig is en check de leuke foto’s en video’s via de link in de comments. P.s. Vergeet niet: Like en share onze pages FamilieNieuws Business Club, FamilieNieuws Food Club & FamilieNieuws Travel Club op Facebook

👇🏽♥️🎂 #jarig #surinamers #suriname #Waarishetfeestje #21januari #watetenwevandaag #Nederlands #Nederland

Jarig vandaag

Da na wan hieperdepiep hoeree. Helpen jullie me met het feliciteren van:

De succesvolle DJ Michael Mendoza is vandaag 34 jaartjes

De toffe voetballer Fonkel Perwien is vandaag pas 13 jaartjes jong. Hij heeft al een goede naam gemaakt in zijn jonge voetbalcarrière.

Hij heeft vele harten veroverd met zijn muziek. Billy Ocean, de Britse zanger, is vandaag 72 jaar oud geworden.

De knappe Andre (Dre) Hazes (Jr.) Nederlandse zanger, presentator en zoon van de overleden volkszanger Andre Hazes is pas 28 jaartjes jong geworden. Hij heeft al heel wat achter de kiezen gehad.

Wij van FamilieNieuws feliciteren iedereen die vandaag jarig is in Suriname, Nederland en de hele wereld. Geniet ervan en maak er een leuk feestje van. Jouw felicitatie kun je plaatsen onder dit bericht:

Like, share, comment en tag op Facebook en Insta

jarig 1 vandaag 21 januari Nederland Suriname Paramaribo celebrity feestje eten Facebook