Bekijk hier de veelbesproken uitzending over de voice – Televisie Nederland – video’s

TVOH The voice of Holland Nederland video

Hopelijk wordt de hele beerput opengetrokken, komt de waarheid op tafel en kunnen de slachtoffers hun verhaal doen. Heel Nederland zit er klaar voor. Jij ook met je bak popcorn?

Het is donderdag en vandaag zal de veelbesproken uitzending van BOOS te zien zijn. Er komt duidelijkheid over het grensoverschrijdende gedrag bij The Voice of Holland.  Maar wie zijn de verdachten en wie zijn de slachtoffers en wat is er precies gebeurd? Hoe laat en waar kun je de uitzending bekijken? Straks op Youtube en bij ons op de website. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan iedereen. P.s. Wist je dat onze eigen Bryan Muntslag ooit succesvol heeft meegedaan aan het programma (zie video).

Bekijk hier de veelbesproken uitzending van BOOS:

Het bijna 1600 uur in Nederland!! Het uur van de waarheid is bijna aangebroken. Nederland is de afgelopen week geïnformeerd omtrent de situatie bij The Voice of Holland. Een aantal van de medewerkers zou grensoverschrijdende gedrag hebben getoond tegenover de kandidaten. Er zijn inmiddels meerdere aangiftes binnen.

Marco Borsato, Jeroen Rietbergen en Ali B zijn de afgelopen dagen flink aanbod geweest. Jeroen, heeft vrijwel meteen, na de bom die ‘BOOS’ liet vallen, toegegeven dat hij dingen heeft gedaan die niet mogen. Zijn geliefde Linda heeft hem een paar dagen later de deur gewezen.

Niet meer uitzenden

RTL heeft inmiddels besloten om de razend populaire uitzendingen van The Voice of Holland niet meer uit te zenden. Hetzelfde geldt voor The Voice senior en The Voice kids.

Gisteren werd bekend gemaakt dat RTL de samenwerking met coach Ali B. heeft stopgezet. Marco had het sowieso al moeilijk want een paar weken terug werd hij al gelinkt met dit soort grensoverschrijdend gedrag. Zangeres Anouk, ook een coach van het programma, heeft besloten om op te stappen. We kunnen het ons voorstellen dat ze niet langer wenst samen te weken met ‘deze mensen’.

16.00 uur en op het Youtube kanaal van BOOS

Maar hoe laat en waar krijgen we meer duidelijkheid? Straks, dus donderdag 20 januari 2022, om 1600 uur Nederlandse tijd. Waar. Op het Youtube kanaal van BBNVARA programma BOOS met presentator Tim Hofman. Bekijk onderstaande link. Of bekijk de video gewoon hier via onze website. Scroll helemaal naar beneden. Dus kom terug om 1600 uur want dan gaat die live uitzending starten. Geef het door aan iedereen!

Bekijk hier eerst wat video’s om je geheugen op te frissen voordat de uitzending van BOOS begint.
We beginnen met een mooie video van onze eigen Bryan Muntslag.

Video’s

De uitzendingen van boos

Bekijk een andere interessant uitzendingen van BOOS:

Bekijk hier nu live de veelbesproken uitzending van BOOS over de perikelen bij The Voice of Holland:
Klik hier om meteen naar het kanaal van Boos te gaan zodra die live is

#BOOS