Vrouw dodelijk aangereden door stadsbus in Paramaribo – Politie Suriname

Chaldrica Ramkissoon verkeer politie Suriname Nederland

Triest heel erg triest. Een hele familie in zeer diepe rouw gedompeld nadat een vrouw dodelijk is aangereden door een stadsbus in de binnenstad van Paramaribo.

Lees hier het officiële politiebericht omtrent deze tragische gebeurtenis. Bekijk de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer (foto). We wensen alle nabestaanden veel power met dit plotselinge verlies. Helpen jullie mee met de condoleances.

Politie Suriname schreef: Aangereden voetganger overlijdt in ziekenhuis

In het ziekenhuis

De 75-jarige voetganger Chaldrica Ramkisoon is op maandag 17 januari 2022 in het ziekenhuis overleden. Het slachtoffer was op vrijdag 14 januari door een bus aangereden aan de Maagdenstraat in de binnenstad van Paramaribo. De politie van het bureau Centrum deed na de melding van de aanrijding de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst troffen de wetsdienaren Chaldrica met zware verwondingen aan haar hoofd op de weg aan.

Onderzoek wees uit dat de bus reed over de Maagdenstraat. Bij het beschrijven van een rechtse bocht naar de Knuffelsgracht werd de bejaarde vrouw die vanuit de Heiligenweg de weg overstak richting de Knuffelsgracht, door de bus aangereden.

Met de ambulance

Met de ambulance werd het slachtoffer in kritieke toestand afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Chaldrica werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care alwaar zij een aantal dagen later het leven liet.

Het rijbewijs van de buschauffeur die niet onder invloed van alcohol verkeerde is door de politie ingevorderd. Het ontzielde lichaam van Chaldrica is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Regio Paramaribo

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de afdeling Verkeersunit van regio Paramaribo.

Chaldrica Ramkissoon verkeer politie Suriname Nederland cover 1
Foto van het slachtoffer binnengekomen via Facebook