Sharisa Brown maakt kussens voor overledenen – Surinaamse ondernemers

Surinaamse ondernemers geld verdienen rijk worden Nederland Paramaribo - Sharisa Brown

In the spotlight – Onderneemster Sharisa Brown

Vandaag hebben we het over de prachtige Sharisa uit Suriname, zij zorgt ervoor dat jouw overleden geliefde er voor altijd mooi, netjes en een beetje verhoogd bij ligt. Ze maakt namelijk kusentjes voor in de kist. Bekijk het bericht, de foto’s en check de prijzen. Helpen jullie mee met een big-up voor Sharisa? En geef het door aan iedereen in Nederland en Suriname.

In de spotlight is een categorie waarin we Surinaamse mensen wereldwijd belichten. Grote kleine, jonge en oude Surinamers die iets bijzonders doen. Wil je ook in de spotlight staan, een advertorial plaatsen of heb je iemand die je in het zonnetje wilt zetten? Laat het ons weten. 

Maken jullie kennis met onderneemster Sharisa Brown. Ze is eigenaar van Jettje-Pee, Beyond the stars pillows

Hallo iedereen,
Ik ben Sharisa, Ik woon in Paramaribo omgeving Zorg en Hoop. Ik ben onlangs een small business gestart in Suriname. Ik maak speciale kussens voor in de kist van een overledene. Is een dierbare van u komen te overlijden? Dan kunt u gerust een kussen bij mij bestellen. De kussen dient als verhoging voor het hoofd. U kiest zelf welke kleur en/of model u wilt. Ik maak ook custom-made kussens. Dus met de naam van de overledene erop of met een eigen korte tekst.  Bekijk onderstaande foto’s zodat u alvast een idee hebt.

U mag mij altijd bellen voor meer informatie: Dat kan op het nummer +597 8510729.
Prijzen vanaf SRD125

Groeten van,
Sharisa Brown
Eigenaresse  Jettje-Pee, Beyond the stars pillows

Surinaamse ondernemers geld verdienen rijk worden Nederland Paramaribo - Sharisa Brown

Ga hier direct naar mijn facebookpagina voor meer informatie en prijzen. Klik hier

#Surinaamseondernemer #business #geldverdienen #Money #entrepreneur #Suriname #Paramaribo #Nederland #Blacknieuws #blackbusiness #succesvollevrouwen #Succesvollemannen #zakendoen #ondernemen