Een brief voor mijn kleindochter Cherylee Manhoef – foto’s

Cherylee Manhoef oma Klindochter Paramaribo Suriname Nederland

Precies een jaar geleden, 18 januari 2021, werd het ineens doodstil

Oma Wine’s hart brak in duizenden stukken. Haar kleindochter Chelle kwam niet meer thuis. We zijn een jaar verder…. Lees de ontroerende brief van oma Orwine Grames Sabajo speciaal voor haar kleindochter Cherylee Manhoef. Geef het door aan belangstellenden. We huilen mee door haar gemis maar lachen samen vanwege de mooie herinneringen, prachtige foto’s en het warme plekje die ze in al onze harten heeft achtergelaten. Rust zacht lieverd en sterkte oma en de overige diep bedroefden. Helpen jullie mee met de sterkte wensen?

“Een brief voor mijn kleindochter.”

18 Januari 2021….
De dag dat alle goede hoop stierf en overal stil werd.
Doodstil…

Oma’s hart brak in duizenden stukken. Alleen de tranen konden de pijn verzachten, dus gaf ik ze dan maar de vrije loop. Het ergste waarvoor ik vreesde werd toen de harde en lelijke realiteit.

En nu…
Een jaar verder mis ik je nog steeds mijn kleine flinke meiske. Elke dag heb ik dan weer dat ene moment waar ik denk van: “Als Chelle er was, had ze zeker dit gezegd of gedaan”. Vooral als het ging om jou konijntjes, want dan riep je opa Duncan er altijd bij om ze te voeren. En precies daar realiseer ik dan dat er een grote leegte is die nooit meer vervuld zal worden.

Het gemis is groot, maar ik weet nu dat je op de veiligste plek bent. En dat niemand je meer kan pijnigen, dus ik laat me troosten door de tijd. Ik geef dus nu een traan voor het gemis en een glimlach voor de mooie en leuke herinneringen.

Ik zal altijd van je blijven houden.
Rust zacht mijn kleine flinke meiske. Moge jouw ziel in vrede rusten.

Veel liefs van oma Wine❤

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en gerelateerde berichten. Geef het door aan belangstellenden

Cherylee Manhoef oma Klindochter Paramaribo Suriname Nederland Cherylee Manhoef oma Klindochter Paramaribo Suriname Nederland

Live video – De uitvaart van 8-jarige Cherylee Manhoef in Paramaribo – foto’s video’s

Mama van Cherylee Manhoef: ‘We bedanken een ieder’

Video – “Ik mis mijn dochtertje Cherylee Manhoef” foto’s