Broeder Marcus Fonkel zojuist overleden na woningbrand in Suriname – foto’s

woningbrand broeder Marcus Fonkel kerk Suriname Nederland

Een zeer droevig bericht van overlijden:

R.K. Bisdom Paramaribo heeft zojuist bekend gemaakt dat catechist broeder Marcus Fonkel is overleden na een woningbrand. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. We wensen alle nabestaanden en leden van de kerk heel veel kracht en sterkte. Helpen jullie mee met de condoleances?

R.K. Bisdom Paramaribo schreef het volgende eerder vandaag: In het dorp Nieuw Lombé aan de Suriname rivier heeft gisterenochtend de rode haan gekraaid en het huis van catechist broeder Marcus Fonkel volledig in de as gelegd. Daarbij heeft onze broeder verwondingen opgelopen en is hij in het RKZ opgenomen. Houdt broeder Fonkel in uw gebeden.

woningbrand broeder Marcus Fonkel kerk Suriname Nederland 1

En zojuist deelden ze het volgende: Tot ons groot verdriet is broeder Marcus Fonkel bezweken aan zijn verwondingen. Moge de Heer hem met open armen ontvangen in het paradijs en ons hier op aarde troosten en behoeden.
Een bijzondere krakti voor de naaste familie en het binnenlandpastoraat.

Marcus Fonkel is 77 jaar geworden.  Hij is bezweken aan de derdegraads brandwonden die hij vrijdagnacht had opgelopen bij een brand. De brand was in zijn woning in het dorp Nieuw Lombé. Vuurtbewonders konden hem wel in veiligheid brengen, maar hij bezweek zojuist toch nog aan zijn verwondingen.

Fonkel, was categist van het Rooms-Katholieke Bisdom. Alle,  zijn huis en inboedel zijn verloren gegaan door de brand. Sterkte iedereen.

woningbrand broeder Marcus Fonkel kerk Suriname Nederland 1 woningbrand broeder Marcus Fonkel kerk Suriname Nederland 1

woningbrand broeder Marcus Fonkel kerk Suriname Nederland