Medeoprichtster van Kinderhuis Samuel, Lucky Hartenberg, is niet meer – foto’s

Lucky Hartenberg in Nederland overleden Kinderhuis Samuel in Paramaribo Suriname

Helpen jullie mee met de condoleances?

Onze geliefde moeder Lucky Hartenberg is overleden in Nederland. Onze moeder was medeoprichtster van Kinderhuis Samuel in Paramaribo en heeft jarenlang in Suriname gewoond. Bekijk het bericht, de foto’s en lees haar laatste brief voor meer informatie. U wordt tevens uitgenodigd om de livestream bij te wonen. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Sterkte familie.

Romeinen 8:38-39
Want ik ben verzekerd, dat dood noch leven, noch engelen noch
machten, noch heden noch toekomst, noch krachten, noch hoogte
noch diepte, noch enig ander schepsel ons zal kunnen scheiden van de liefde
Gods, welke is in Christus Jezus, onze Here.

In volle zekerheid van haar geloof heeft Lucky haar aardse woning
verruild voor haar woning in het paradijs

Lucky Hartenberg

Medeoprichtster van het Kinderhuis Samuel in Paramaribo – Suriname

Geboren Bussum, 16 juli 1939
Overleden Emmen 13 januari 2022

Over onze Lucky:

In 1965 zijn Lucky Hartenberg en Lammie Krol, verpleegkundigen van beroep, vanuit Nederland met de boot vertrokken naar Suriname. Hier traden zij in dienst van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, het vroegere Centraal Ziekenhuis. In en buiten het ziekenhuis stonden zij al gauw bekend als de zingende zusters.

Tijdens hun werkzaamheden in het ziekenhuis werden zij geconfronteerd met een groep ”vergeten kinderen” en zij besloten van start te gaan met een kinderhuis. Er zijn meer dan 85 kinderen tot volwassenheid gebracht. Zij kwamen veelal als baby, de jongste was slechts 2 uur oud, of peuter in het Kinderhuis. Hieronder vallen dus niet de kinderen die ze voor een kortere of langere periode hebben gehuisvest. Dit aantal is meer dan 100. Onder hen zijn verschillenden ter adoptie afgestaan.

Uitvaart

Lucky is opgebaard in het uitvaartcentrum DLE Oeverse Bos, Meerdijk 88 te Emmen. Op dinsdag 18 januari 2022 van 20.00 tot 21.00 uur is er gelegenheid om afscheid te nemen van Lucky en het register te tekenen.

De dankdienst voor Lucky zal in besloten kring plaatsvinden, in verband met de huidige maatregelen. Deze dienst zal plaatsvinden op woensdag 19 januari 2022 om 13.00 uur.

U kunt de dienst volgen via een livestream:
Klik hier: dle.liveonlinevideo.nl (code 1545857683)
Geef het door aan belangstellenden

Namens:
Al haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen,
met hun respectievelijke gezinnen

Bekijk de gedeelde foto’s:

Lucky Hartenberg in Nederland overleden Kinderhuis Samuel in Paramaribo Suriname Lucky Hartenberg in Nederland overleden Kinderhuis Samuel in Paramaribo Suriname

Lucky Hartenberg in Nederland overleden Kinderhuis Samuel in Paramaribo Suriname

Lucky Hartenberg in Nederland overleden Kinderhuis Samuel in Paramaribo Suriname Lucky Hartenberg in Nederland overleden Kinderhuis Samuel in Paramaribo Suriname Lucky Hartenberg in Nederland overleden Kinderhuis Samuel in Paramaribo Suriname Lucky Hartenberg in Nederland overleden Kinderhuis Samuel in Paramaribo Suriname Lucky Hartenberg in Nederland overleden Kinderhuis Samuel in Paramaribo Suriname

Lucky Hartenberg in Nederland overleden Kinderhuis Samuel in Paramaribo Suriname