Video – Uitvaart oma en 3 kleindochters – Overleden na brand Suriname

brand oma kleinkinderen overleden in Suriname Paramaribo 1

Suriname begon het jaar 2022 op zeer tragische wijze. Grootmoeder Sonja Badal en haar drie kleindochters Jotha, Sonja en Bhartie allen Parbhoe, overleden op 1 januari na een wrede brand. Ze worden vandaag gecremeerd!

Live video: U kunt live meekijken Heel veel kracht en sterkte. Bekijk ook de video van de achtergebleven zoon. We wensen hem heel veel kracht en power vandaag. Hoe verwerk je het verlies van je geliefden?

De 3 kinderen en hun oma zijn tragisch overleden na een brand. Politie Suriname schreef: Grootmoeder en drie kleinkinderen omgekomen bij woningbrand. De 62-jarige grootmoeder Sonja Badal en haar drie kleinkinderen, Jotha (15), Sonja (10) en Bhartie (8) allen Parbhoe zijn in de vroege ochtend van zaterdag 1 januari in een woning aan de Mariestraat omgekomen door brand.

Op dit moment is de uitvaart. Bekijk onderstaande video’s en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname:

Gloria van Tra fas is aanwezig:

Luister ook naar Kamal, de zoon van de overleden Sonia:

POLITIE GEEFT LIJKEN OMA EN 3 KLEINDOCHTERS VRIJ,ZATERDAG CREMATIE

Lees ook:

Video: “Ik leefde voor mijn moeder en de meisjes”- Tra Fas’ De Suriname

Oma en kleinkinderen omgekomen na brand te Paramaribo – politie Suriname – video