Vacature – Allround Horeca Medewerker bij Dino’s Roti & Saoto Express

Dino's Roti & Saoto Express - FamilieNieuws Food Club

We hebben weer een vacature in de Surinaamse horeca in Nederland.

Allround Horeca Medewerker bij Dino’s Roti & Saoto Express

Dino’s zoekt naar een ervaren en ondernemend ingestelde medewerker. Het moet iemand zijn die betrokken is en van aanpakken weet. Iemand die risico durft te nemen en kansen ziet. Bekendheid of affiniteit met de Surinaamse keuken is een must.

Het plan is dat samen met de nieuwe medewerker Dino’s professioneel wordt opgezet en uitgebreid. Denk hierbij aan een Surinaamse afhaal en/of restaurantje/catering. Hierbij is het concept al grotendeels ontwikkeld en is er een bestaande klantenkring die wordt uitgebreid.

Het idee is een vestiging in een straal van 5 km rond Soesterberg.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en zie je het werken en ondernemerschap in de horeca wel zitten? Zie jij kansen in deze lastige tijden? Stuur dan een privé bericht op Instagram of Facebook en er wordt contact met je opgenomen voor meer informatie.

Heb jij ook een vacature? Wij plaatsen die gratis op onze website en social media.

En ken je FamilieNieuws Food Club al? Daar vind je alle Surinaamse restaurants, foodtrucks, warungs, roti shops en eethuizen van Nederland.