Business Club – Xaviera Jessurun is nu president -commissaris van de SLM Suriname – video’s

SLM Suriname vliegtuig maatschappij tickets naar Surinme Nederland 1

Helpen jullie mee met het feliciteren van Xaviera Jessurun? Zij is namelijk de nieuwe president-commissaris bij SLM, De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij. De geruchten hoorden we al, maar de jonge dame is nu officieel benoemd

Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Hebben jullie misschien tips voor de vrouw die naam maakte als kritische activiste in Suriname? Hoe zal zij onze luchtvaartmaatschappij naar grotere hoogte brengen? We wensen haar veel succes!
#luchtvaartnieuws

Vandaag heeft SLM CEO Paul de Haan bekend gemaakt dat Xaviera Jessurun is benoemd tot president-commissaris van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij. Ze is voorgedragen door president Chan Santokhi. Xaviera vervangt Rajen Pahladsingh, hij bedankte voor de functie.

Meneer M. Sewgobind en meneer R. Ravenberg zijn vandaag, op de bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders, benoemd tot raadsleden .

Bekijk ook naar wat recente en oude video’s:

Lees ook:

Oproep – Vreedzame betoging te Dr. S. Redmondstraat Paramaribo

SLM Suriname vliegtuig maatschappij tickets naar Surinme Nederland 1