Onze zus Filia Pengel is overleden in Nederland – foto’s

Filia Pengel overleden in Nederland beri Rotterdam Suriname

Filia was het oudste kind uit het huwelijk van onze ouders Wilfried Pengel† en Silvie Wehl†. Helpen jullie mee met de condoleances?

De bedroefde zussen maken mede namens de families Pengel, Peiter en Hunte bekend dat hun geliefde zus Filia Pengel is overleden. De uitvaart zal in Nederland plaatsvinden. Er zal een livestream zijn. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname.

Wie gedronken heeft van het water,
dat Ik hem zal geven,
zal geen dorst krijgen in eeuwigheid.

Johannes 4 vers 14

Met heel veel verdriet en gevoelens van onwerkelijkheid, maar in de overtuiging dat zij bij haar Heer en Heiland is, maken wij bekend dat zeer onverwachts en in alle stilte naar haar Heer is vertrokken onze innig geliefde oudste zus,

Filia Louise Pengel

Ze is geboren op 23 januari 1958 en overleed op zaterdag 8 januari 2022. Filia was het oudste kind uit het huwelijk van onze ouders wijlen Wilfried Willem Pengel en wijlen Silvie Johanna Wehl.

Uitvaart

Afscheid nemen is op maandag 17 januari 2022 van 11:30u – 12:30u (walk trough) in de aula van Goedzee Dela aan de Boezemsingel 35. 3034 EC Rotterdam. De uitvaartdienst voorafgaand aan de begrafenis zal in besloten kring plaatsvinden van 14.00u – 15.00u in de aula van de Zuiderbegraafplaats aan de Slinge 50, 3084 EB Rotterdam.

De dienst zal via een livestream-link uitgezonden worden.

Aansluitend om 15.00u bent u uitgenodigd om Filia naar haar laatste rustplaats te begeleiden.
Vanwege de strenge maatregelen rondom Covid-19 zal er achteraf geen gelegenheid zijn tot condoleren.

Namens de bedroefde familie:

Lilian Blankendal – Pengel en gezin
Mildred Pengel en gezin
Gezin van wijlen Guno Pengel
Nelly Pengel en gezin
Jostha en Toon Grüne – Pengel
Mede namens de families Pengel, Peiter en Hunte

Bekijk onderstaande foto’s en geef het door aan belangstellenden:

Filia Pengel overleden in Nederland beri Rotterdam Suriname Filia Pengel overleden in Nederland beri Rotterdam Suriname Filia Pengel overleden in Nederland beri Rotterdam Suriname Filia Pengel overleden in Nederland beri Rotterdam Suriname