Baby nieuws uit Nederland – Famke en Denzel hebben een zoon – foto

Famke Louise Denzel baby nieuws Nederland Suriname bevallen 1

Geweldig nieuws voor Denzel Slager, zijn geliefde Famke Louise is bevallen. Ze hebben een zoontje gekregen en hij heet Nówie.

Bekijk het bericht voor de eerste foto en bekijk de felicitaties van vele bekende Nederlanders. We wensen het bekende drietal heel veel geluk en liefde samen. Helpen jullie ook mee met de felicitaties?

Welkom

Nówie Storm Slager 

Geboren op 9 januari 2022 in Nederland

De trotse ouders zijn de 23-jarige Famke Louise  de 28-jarige  Denzel Slager

De twee die die samen een realityshow hebben op de Nederlandse televisie zijn, na een voorspoedige zwangerschap, trotse ouders geworden van Nówie. Hij is al een paar dagen geleden geboren maar zojuist hebben ze het prachtige nieuws gedeeld op Instragram. Bekijk de foto. De baby is nog niet herkenbaar. Maar dat is gebruikelijk de eerste dagen/weken. Zeker als de ouders publieke figuren zijn. Veel geluk, liefde en gezondheid.

Veel mensen hebben het stel al gefeliciteerd