Video – “Besmette personen lopen gewoon buiten en er zijn nog feestjes in Suriname”

feestje Suriname Nederland thuis Paramaribo

We zitten DUIDELIJK in de 5de golf! Er zijn heel veel besmettingen bijgekomen de afgelopen dagen. Nu weer meer dan 1000 binnen 1 dag. Ook Para en Nickerie blijven niet achter!

Niet zo gek: er lopen besmette mensen op straat, er worden nog steeds feestjes gegeven EN de nieuwe Omicron variant is in ons land. Die is een stuk besmettelijker, maar wel milder. Bekijk de video voor meer informatie en geef het door aan iedereen! Lieve mensen, als je positief bent…blijf dan aub thuis en blijf uit de buurt van anderen! Je wilt toch niemand besmetten?

feestje Suriname Nederland thuis Paramaribo 1

Er is nog nooit eerder zo een snelle stijging geweest van het aantal besmettingen in Suriname. Hoe komt het dat er ineens zoveel besmettingen zijn? We denken dat het te maken heeft met de vele blootstellingen rondom de feestdagen in Suriname. Maar het heeft vermoedelijk ook te maken met de komst van de Omicron variant. In de video was dit nog niet vastgesteld, maar inmiddels is dat nu wel een feit. Omicron is in Suriname! Bekijk de tweede video waarin de minister het bevestigt.

“Er zijn enkele bars aan de Anamoestraat te Paramaribo waar er nog feestjes zijn. Wanneer gaan we beseffen dat we onverantwoord bezig zijn als we deelnemen aan zo een illegaal feest?”

Bekijk een nieuwe video van het Covid-19 journaal en luister oa naar infectioloog Stephen Vrede. Geef het door aan iedereen. Want het lijkt erop dat men nog steeds niet beseft wat er precies aan de hand is in Suriname.

Omicron heeft Suriname bereikt:

“We moeten weten dat we een serieuze gezondheidscrisis hebben met de vijfde golf,” laat minister Ramadhin optekenen. Omicron heeft als mutatie op de deltavariant getoond zich milder te gedragen. Echter mag volgens de bewindsman geen reden zijn om onverantwoordelijk te gaan leven. De huidige variant is milder bij gevaccineerden, maar het gaat, aldus de minister, nog steeds om Covid-19.

Lees ook:

Officiële bekendmaking – Omicron variant nu ook in Suriname

Binnengekomen brief – Ik ben besmet en iedereen in huis is ziek. Wat moet ik doen?

Nederlandse KLM 1 na veiligste ter wereld – Video’s – vakantie Suriname

Bordo zegt GEEN SORRY voor zijn feestje in Suriname – video’s

Een feestje te Paramaribo met 3 bandjes – Ik heb 105 gebeld voor de buren

Video – Het is verboden te feesten in Suriname – Avondklok NU 2100 uur