Video – Surinaamse Tweeling ouders krijgen hulp van VP Bravo

Surinaamse tweeling Nederland

Bigi Bravo geeft financiële ondersteuning ouders van tweeling J’maro & Jerailo

Bekijk de video met de schattige boys waarin de held wederom laat zien waar hij goed in is: Voor Surinamers zorgen. De vader van de jongens kwam ineens zonder werk te zitten en vroeg de VP samen met zijn vrouw om hulp. En dat hebben ze gekregen. Helpen jullie mee met een bipup voor de VP en een felicitatie voor de jarige twins?

De VP schreef: Tweeling J’maro & Jerailo op bezoek bij VP. Zonder enige aankondiging vooraf kreeg Vice President (VP) Ronnie Brunswijk, de tweeling J’maro & Jerailo op bezoek. De ouders van deze één jarige jongens zijn vrijdag 7 januari de VP gaan zien.

De afgelopen periode heeft het jong stel het erg moeilijk gehad met de zorg van de tweeling. “Gi’m wang kom horie of gi’m alla toe. Deng mang na mooi boi”, zei de VP tijdens het fotomoment met de jongens. Ze kregen van hem wat geld middelen om de maand door te brengen. Op een latere tijdstip kunnen ze voedselpakket gaan halen.

Voorts zal worden gezorgd dat dit jonge stel via sociale zaken in aanmerking komt voor financiële ondersteuning. Vader Jamal van de tweeling is blij. Hij doet er alles aan om weer in het arbeidsproces te geraken zodat hij kan zorgen voor zijn gezin. Hij had een baan, maar vanwege een sterfgeval heeft de eigenaar zijn zaak gesloten.

Bekijk de foto’s en gedeelde video:

Surinaamse tweeling Nederland Surinaamse tweeling Nederland

Lees ook:

Video – Ronnie Brunswijk ontslagen uit het ziekenhuis

Video – VP Bravo gaat Surinaamse drieling ‘adopteren’