1 jaar geleden – Giovany en Ivanildo tragisch heengegaan in Suriname

tilborg verkeer Suriname Nederland 1 cover

Voor velen is het nog steeds onwerkelijk. De 27-jarige Giovany Tilborg en de 20-jarige Ivanildo Tilborg kwamen samen om het leven na een wreed ongeval in Suriname. Een paar dagen later overleed de 36-jarige Edison Osenie.

We zijn nu precies een jaar verder. Een moeilijk tijd voor de achtergebleven families. Bekijk het bericht, foto’s en video’s om nog eens terug te gaan naar een jaar geleden. Geef het door aan belangstellenden. RIP jonge mannen. We wensen jullie nabestaanden veel power.

In memoriam
Overleden

Giovany Tilborg

Ivanildo Tilborg

Edison Osenie

Politie Suriname schreef: De twee manspersonen die op maandag 11 januari na een zware aanrijding op de Afobakaweg het leven hebben gelaten, zijn geïdentificeerd als te zijn de 27-jarige Giovany Tilborg en de 20-jarige Ivanildo Tilborg. Beide overledenen waren inzittenden van de Toyota Corolla.

De derde manspersoon die onsamenhangend sprak is de 36-jarige Edison Osenie. Hij was in kritieke toestand opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en is in de morgen van donderdag 14 januari in de ziekenrichting overleden. De vijf andere gewonden van de Toyota Crown zijn na medische behandeling heengezonden. Hun gezondheidstoestand is stabiel en zijn doorverwezen naar hun huisarts.

Bekijk de eerdere berichten met foto’s en video’s:

tilborg verkeer Suriname Nederland 1 cover tilborg verkeer Suriname Nederland 1 cover

Onze 20-jarige zoon Ivanildo Tilborg is tragisch overleden in Suriname – foto’s

Onze lieve collega Sergio Tilborg is overleden in Suriname – foto’s video

Onze Sergio Tilborg is tragisch overleden in Suriname – video’s en foto’s

Video – Al 75 verkeersdoden in Suriname – “Ik ben blij dat ik nog leef”