Vacatures – Roti Paleis Vlissingen & Tante Wonnie

Vacature bij Tante Wonnie in Den Bosch en Roti Paleis Vlissingen

We hebben 2 vacatures in de Surinaamse horeca in Nederland.

Topper in de bediening bij Tante Wonnie

Surinaams restaurant Tante Wonnie in Den Bosch is op zoek naar een topper in de bediening voor 28 tot 38 uur per week! Wil jij of ken je iemand die onderdeel wil uitmaken van hun enthousiaste team? Neem contact met hun op via Instagram of check de contactgegevens op hun website.

Scooterbezorger bij Roti Paleis Vlissingen

Surinaams restaurant Roti Paleis Vlissingen is per direct op zoek naar een scooterbezorger. Als je 16 jaar of ouder bent, neem contact op via Instagram of ga direct bij ze langs. Hun contactgegevens staan op de website.

Heb jij ook een vacature? Wij plaatsen die gratis op onze website en social media.

En ken je FamilieNieuws Food Club al? Daar vind je alle Surinaamse restaurants, foodtrucks, warungs, roti shops en eethuizen van Nederland.