Onze moeder Emelie Koorndijk uit Paramaribo is er niet meer

Emelie Koorndijk Nederland Paramaribo

44 jaar jong mocht onze mama Melie worden. Helpen jullie mee met de condoleances?

Anastacia, Anthony, Rachelle, Amalia & Donzinio maken hierbij bekend dat hun moeder Emelie Koorndijk uit Paramaribo is overleden. Ze was oma van kleindochter Yvaina en dochter van Cornellie Mayland en Fritz Koorndijk. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan beangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen heel veel sterkte met dit veel te jonge verlies.

Mama richt uw hoofd op want u bent helemaal verlost uit uw lijden. De duisternis is voorbij en het ware licht schijnt nu voor u. Here wijst met Uw licht onze moeder en grootmoeder Melie de weg naar Uw eeuwige heerlijkheid, opdat zij door der zonder nacht niet op een dwaalspoor wordt gebracht. Lieve mama en oma, de HEER is uw herder en waakt over uw ziel.

Met pijn, verdriet en emotie maken de droevige kinderen Anastacia, Carlos mba Anthony, Rachelle, Amalia, Donzinio en kleindochter Yvaina allen Koorndijk bekend dat na een lange strijd van gezondheidsklachten is heengegaan hun lieve, zorgzame, goedlachse en vriendelijke moeder, grootmoeder, dochter, zus, tante en nicht

Emelie Henriëtte Tréfosa Koorndijk
Mba Melie

Geboren te Paramaribo op 28 oktober 1977
Overleden op maandag 3 januari 2022
In de jonge leeftijd van 44 jaar
Mama woonde aan de Hirasinghstraat 45 Paramaribo

Onze moeder was dochter van onze oma Cornellie Mayland mba ma Corry en Fritz Koorndijk, kleindochter van Anton Mayland en Louisa Angel, jongste zusje van onze oom Cornelis Mayland, tante Rose-Marie en Marlene Liesdek, Joyce Koorndijk. Al deze dierbare zijn ons al voor. Oom Johnny Liesdek, Roy, Glenn, Armand mba Redi Mantje, tante Francis mba Luna en Orlando allen Koorndijk. 

Uitvaart

Afscheid en uitvaart vinden plaats op maandag 10 Januari 2022 in de aula van Logé Pijl en Boog a/d Waakhuyzenstr 13:00 -13:30 uur en de uitvaartdienst is van 13:30 – 14:30 uur. Om 14:45 uur vertrekt de rouwstoet vanuit begraafplaats Rene’s Hof naar begraafplaats Annete’s Hof a/d Jagnernath Lachmanweg waar onze moeder ter aarde wordt gelegd.

Emelie Koorndijk Nederland Paramaribo Emelie Koorndijk Nederland Paramaribo