De lieve meneer Mangal Sambhal is gisteren heengegaan in Suriname – video

Nederland Surinaams Mangal Sambhal

Hij was geen familie van ons, er was geen bloedband maar wel een band die groter was dan een familieband. We gaan hem missen. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij maken Eline Ramanand & Anand Karansingh bekend dat meneer Mangal Sambhal gisteren is overleden. Hij woonde bij hen in en behoorde uiteindelijk ook tot de familie. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent hun ontmoeting en liefde voor elkaar. Bekijk ook de vele gedeelde foto’s en video. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Helpen jullie mee met de condoleances?

Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig dat we weten te zeggen.
Moge goede herinneringen het grote verlies verzachten.

Hierbij maken wij bekend dat de heer.

Mangal Sambhal

GISTEREN, zaterdag 8 januari 2022 heen is gegaan.

Sharina Gajadien – Karansingh (dochter van Eline & Anand) schreef de volgende condoleance:
De heer Mangal Sambhal is niet in ons midden
Er word gevraagd wie hij van ons was. Ik zal het in het kort even uitleggen:

Hij was geen familie van ons, geen bloed relatie maar een band die groter was dan een familieband.
Hij was van Derderijweg Kwatta en heeft gewoond op Damboentong (Saramacca). Hij bleef jaren alleen.
Een dagje zag me vader hem in kritieke toestand. Hij was erg ziek kon niet lopen. Mijn vader bracht hem naar de dokter hij had geen kinderen /familie die op hem kon letten. Zijn kinderen wonen in Nederland. Toen bracht mijn vader hem thuis en sindsdien werd hij door mijn ouders ma en pa Eline Ramanand & Anand Karansingh verzorgd. Wij allemaal waren al gewend met hem. Hij liet ons altijd lachen. We gaan hem missen. Meneer Mangal was 83 jaar en is gisteren 8 januari 2022 overleden.

Ma en Pa, we wensen jullie heel veel sterkte

Bekijk hier de gedeelde foto’s en video:

Nederland Surinaams Mangal Sambhal Nederland Surinaams Mangal Sambhal Nederland Surinaams Mangal Sambhal Nederland Surinaams Mangal Sambhal Nederland Surinaams Mangal Sambhal Nederland Surinaams Mangal Sambhal Nederland Surinaams Mangal Sambhal Nederland Surinaams Mangal Sambhal Nederland Surinaams Mangal Sambhal Nederland Surinaams Mangal Sambhal Nederland Surinaams Mangal Sambhal