14-jarige Anja vermist! Politie Nederland

Anja vermissing vermist opzoek ik mis je Nederland 1

Familieleden hebben alarm geslagen om de vermissing van de 14-jarige Anja uit Nederland. Het meisje is al sinds de kerstdagen niet thuis gekomen.

De politie in Nederland vraagt hierbij jullie medewerking na een zeer zorgwekkende vermissing. Bekijk het bericht voor informatie omtrent haar signalement en de vermissing. Geef het door aan iedereen in Nederland zodat ze snel gezond en wel weer thuis kan komen.

Anja Nabbe uit Nederland – Limburg wordt sinds Tweede Kerstdag vermist. Anja heeft lange zwarte haren die ze meestal in een staart draagt, bruine ogen en ze is 1,62 meter lang. Zij droeg op de dag van vermissing een fel gekleurd bomberjack.

Bekijk onderstaand bericht van Politie Nederland en deel het met iedereen.
Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

V E R M I S S I N G!

Graag uw alertheid

Het betreft de veertienjarige Anja Nabbe. Zij wordt sinds 26 december 2021 vermist uit Cadier en Keer.

BESCHRIJVING
Anja heeft lange zwarte haren, welke zij meestal draagt in een staart. Zij droeg op de dag van vermissing een fluoriserende bomberjack. Laatst vermoedelijke verblijfplaats was in de wijk Heerlerheide te Heerlen.

Huidige leeftijd: 14
Lengte: 162 cm
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Bruin

Kent of herkent u Anja? Heeft u een tip over de zaak? Meld het ons en bel 0800-6070, dank u! Je kunt ook hier het tipformulier invullen. Klik hier. 

Anja vermissing vermist opzoek ik mis je Nederland