Video’s – Politie Nederland zoekt getuigen na wrede dood Stephano in Rotterdam

Stephano Rotterdam politie Nederland papa stille tocht

Een jonge papa doodgeschoten in Nederland. Vandaag is er een stille tocht voor hem in Rotterdam. Geef het door aan iedereen.

De 31-jarige Stephano is in Rotterdam, midden op straat, doodgeschoten. Op oudejaarsavond. Hij was onderweg naar zijn ouders. De politie in Nederland is dringend opzoek naar getuigen zodat ze de zaak zo snel mogelijk kunnen oplossen Bekijk de uitgebreide video en foto’s met meer informatie en geef het door aan iedereen! We wensen zijn kinderen en de familie Engel heel veel sterkte met dit veel te jonge en plotselinge verlies.

Scroll helemaal naar beneden om de video van Opsporing Verzocht Nederland te bekijken. Bekijk ook de foto met extra informatie omtrent de stille loop. Geef het door!

Opsporing Verzocht Nederland publiceerde in samenwerking met politie Suriname het volgende. Scroll naar beneden om ook de video te bekijken: Op Oudjaarsavond 2021 werd in de Rotterdamse wijk Feijenoord de 31-jarige Stephano van Engel doodgeschoten. Hij was onderweg naar zijn ouders toen op de Westerbeekstraat rond 19.20 uur het vuur op hem werd geopend. Het slachtoffer laat twee kinderen na.

Ongeveer vijf minuten na het schieten werd aan de Langegeer, in Vreewijk, een auto in brand gestoken. Vermoedelijk is die auto gebruikt door de dader(s). Het gaat om een grijze Opel Corsa uit bouwjaar 2002.

Op zondagavond 2 januari 2022 heeft de politie een 20-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij Stephano’s dood. Wat zijn precieze rol is geweest en wie er mogelijk nog meer bij betrokken waren, wordt onderzocht.

Getuigenoproep van politie Nederland: De politie doet een dringende oproep aan getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien van de schutter en/of mogelijke handlangers, weet u iets over de grijze Opel Corsa of heeft u informatie over een mogelijk motief voor de moord op Stephano van Engel? Neem alstublieft contact op.

Stephano Rotterdam politie Nederland papa stille tocht

Wie heeft informatie over het motief? Weet u mogelijk iets over een conflict of ruzie waarmee het slachtoffer te maken heeft gehad? Wie heeft de grijze Opel Corsa gezien en/of weet wie er op vrijdagavond 31 december 2021 in heeft of hebben gereden? Wie heeft iets gezien van het in brand steken van de Corsa en/of heeft er verdachten bij in de buurt gezien? Wie heeft iets gezien van het schietincident aan de Westerbeekstraat en/of weet iets over de dader(s)?

Kun je antwoord geven op bovenstaande vragen. Maak dan contact met:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 – 661 77 34

Uw tip doorgeven kan desgewenst ook anoniem via ‘M’ of in een vertrouwelijk gesprek met iemand van het Team Nationale Inlichtingen. Of: Klik hier om het anonieme tipformulier van Politie Nederland in te vullen.

Stephano Rotterdam politie Nederland papa stille tocht Stephano Rotterdam politie Nederland papa stille tocht

Bekijk hier de video’s:

Bekijk nog een andere video: