Mijn zoontje Bryson Hiwat viert vandaag zijn eerste verjaardag in de hemel

zoontje Bryson Hiwat Nederland feestje vieren verjaarag Suriname 1

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan hem denk. Misschien zou hij nu al rennen of hard lachen…

Mama Debora brengt de dag door zonder haar zoontje Bryson Hiwat. Hij zou vandaag precies 1 jaar oud worden. Hij viert een feestje in de hemel. Ze heeft een aantal foto’s gedeeld om haar gevoelens te uiten. Lees de emotionele gedichten. Helpen jullie mee met de sterkte wensen aan deze mama?

6/1/2021 6//1/2022

In liefdevolle herinnering aan

BRYSON Ace Robbert Hiwat

Er gaat geen dag voorbij dat je mama niet aan je denkt. Wat je allemaal zou doen. Rennen, lachen. Mama mocht zeker van alles verwachten. Je bent uit het oog maar niet uit mama’s hart. Daar blijf je voor altijd in wonen.

Liefs je mama,
Debora

zoontje Bryson Hiwat Nederland feestje vieren verjaarag Suriname 1

zoontje Bryson Hiwat Nederland feestje vieren verjaarag Suriname 1 zoontje Bryson Hiwat Nederland feestje vieren verjaarag Suriname 1

zoontje Bryson Hiwat Nederland feestje vieren verjaarag Suriname 1 zoontje Bryson Hiwat Nederland feestje vieren verjaarag Suriname 1 zoontje Bryson Hiwat Nederland feestje vieren verjaarag Suriname 1