Onze geliefde Cynthia Fabies is heengegaan in Nederland – foto’s

Cynthia Fabies Rotterdam Nederland

Een lieve vrouw, een zorgzame moeder, schoonmoeder, oma, zus en tante is er niet meer. Helpen jullie mee met de condoleances?

De bedroefde Lesley maakt mede namens zijn gezin en de families Baarn, Fabies en Naarden uit Nederland, Suriname en Afrika bekend dat hun geliefde Cynthia Fabies is overleden in Nederland. De uitvaart zal plaatsvinden in Rotterdam. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden veel power met dit verlies.

Ik hef mijn ogen op naar de bergen: Vanwaar zal mijn hulp komen? Mijn hulp is van de HERE, die hemel en aarde gemaakt heeft.
Psalm 121

Erg verdrietig, maar dankbaar voor al het goede dat zij ons gegeven heeft, hebben wij afscheid moeten nemen van mijn lieve vrouw, onze zorgzame moeder, schoonmoeder, oma, zus en tante

Cynthia Jeanette Fabies

Geboren in Paramaribo op 29 september 1958 en overleden in Nederland, Capelle aan den IJssel, op 27 december 2021. Cynthia Fabies was dochter van Esselien Fabies wijlen, meer bekend als Ma Es.

Uitvaart

De uitvaartplechtigheid zal in familieverband plaatsvinden op vrijdag 7 januari 2022 om 13.00 uur in de aula van het uitvaartcentrum Dela-Goetzee, Boezemsingel 35 te Rotterdam. Aansluitend zullen wij Cynthia omstreeks 15.00 uur begeleiden naar haar laatste rustplaats, de begraafplaats St. Laurentius, aan de Nieuwe Crooswijkseweg 123 te Rotterdam. 

Gelieve geen zwarte maar kleurrijke kleding aan te trekken en geen foto’s of filmpjes maken.

De diep bedroefde familie:
Lesley & kinderen, schoonkinderen, kleinkinderen,
De familie Baarn in Nederland, Afrika en Suriname
De familie Fabies in Nederland en Suriname
De families Naarden en Sloote in Suriname

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en geef dit bericht aub door aan belangstellenden:

Cynthia Fabies Rotterdam Nederland Cynthia Fabies Rotterdam Nederland

Cynthia Fabies Rotterdam Nederland