Live video – Het afscheid van baby Antra Khoenkhoen in Suriname – foto’s

baby Kartika Khoenkhoen Suriname Nederland Paramaribo

Geen eerste stapjes, geen nieuwe tandjes en de woordjes ‘mama’ of ‘papa’ zullen nooit klinken uit haar mond. De dood kent geen leeftijd. De kleine beeldschone Antra Khoenkhoen mocht maar 2 maandjes oud worden. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video: Op dit moment nemen familie en vrienden afscheid van de kleine prinses. Veel te vroeg en veel te jong moest zij hen verlaten. Speciaal voor de familie in Nederland en Suriname, die er niet bij konden zijn, is er een live stream. Bekijk de video en de foto’s en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Let wel: De beelden kunnen zeer emotioneel overkomen. Wij van FamilieNieuws wensen Raveena en Prashwin Khoenkhoen – Moenielal en de familie heel veel power met dit zware verlies.

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken

Geen eerste stapjes en eerste woordjes
Jouw kamertje blijft stil en leeg
Toch ben jij het grootste geschenk
dat ik ooit kreeg
Een afscheid zo zwaar

overleden,
onze baby

Kartika Prashwita Drishana Antra Khoenkhoen.

Ze is geboren op 19 oktober 2021 en mocht maar 2 maanden oud worden.

Op dit moment wordt er in Suriname afscheid van haar genomen. Er is ook een livestream van de uitvaartdienst en begrafenis van Kartika Prashwita Drishana Antra Khoenkhoen. Bekijk de video onderin het bericht en geef het door aan belangstellenden.

Wij van FamilieNieuws wensen Raveena en Prashwin Khoenkhoen – Moenielal

baby Kartika Khoenkhoen Suriname Nederland Paramaribo baby Kartika Khoenkhoen Suriname Nederland Paramaribo

baby Kartika Khoenkhoen Suriname Nederland Paramaribo baby Kartika Khoenkhoen Suriname Nederland Paramaribo baby Kartika Khoenkhoen Suriname Nederland Paramaribo

baby Kartika Khoenkhoen Suriname Nederland Paramaribo baby Kartika Khoenkhoen Suriname Nederland Paramaribo baby Kartika Khoenkhoen Suriname Nederland Paramaribo baby Kartika Khoenkhoen Suriname Nederland Paramaribo

Bekijk hier de video van de uitvaart:

Gaat de video niet open? Klik dan hier en bekijk het rechtstreeks via Youtube.