Video: “Ik leefde voor mijn moeder en de meisjes”- Tra Fas’ De Suriname

brand woning Nederland Paramaribo Suriname kleinkinderen oma

“Ik hoorde dat ze op balkon stond en om hulp riep” Dit is hartverscheurend. Een zeer pijnlijke video.

In 1 klap 4 geliefden kwijt na een brand.  Kamal, de zoon van de overleden Sonia Badal en vaderfiguur voor Jyoti, Isha en Bhari vertelt het uitgebreide verhaal aan mevrouw Gloria. Hoe moet hij dit verwerken? Er is niets, maar dan ook niets meer over.

Tijd om dit te verwerken is er eigenlijk niet want op dit moment moet alles in orde gemaakt worden voor de uitvaart maar hoe dan? Bekijk de video en geef het door aan iedereen in Suriname maar ook in Nederland. Wellicht kunnen we samen een beetje bijdragen. Gelukkig leeft de samenleving al mee met de familie. Samen staan we sterk.

brand woning Nederland Paramaribo Suriname kleinkinderen oma
Oma en haar kleinkinderen. Foto binnen gekomen via Facebook

Maandag 3 Januari 2022 TFD thuis bij Kamal wiens moeder en 3 nichtjes op tragische wijze om het leven zijn gekomen. Sonia Badal (62) en haar kleindochters Jyoti (15), Isha (10) en Bharti Parbhoe. Kamal zag de meisjes als zijn eigen dochters! Hij werkte en leefde voor zijn moeder en de meisjes.  R.I.P en kracht aan de nabestaanden.

Bekijk hier de video en geef het door aan iedereen in Nederland en Suriname:

Hierbij de gevraagde gegevens omtrent het rekeningnummer
Op naam va G.R.Bottse
NL17 ABNA 0463653173
GRAAG ERBIJ VERMELDEN VOOR KAMAL ARUN

Lees ook: