Bordo zegt GEEN SORRY voor zijn feestje in Suriname – video’s

Bordo Nederland feestje Suriname vakantie Paramaribo 13

Meerdere mensen zijn getuigen van het feest dat Bordo heeft gegeven. Ook artiesten uit Nederland waren aanwezig. Terwijl feesten in Suriname absoluut verboden is op dit moment.

Maar Bodo weigert sorry te zegen want hij was namelijk niet de enige. “Andere ‘hoge’ personen hebben ook gefeest!” Lees het bericht dat hij zojuist heeft gepost. Bekijk ook de video’s. Wat denken jullie? Heeft hij gelijk? Of moet hij een flinke boete krijgen?

Mony Hond ‘The Caribbean Golden Boi’ Bordo schreef zojuist het volgende op social media:

Ik heb geen sorry om te vermorsen  ik heb niemand vermoord, opgelicht of beroofd dus niemand hoeft een sorry van me te verwachten omdt ik heb gefeest. firstlady heeft ook tot in de ochtend uren gefeest en er waren een aantal DC& directeur’s aanwezig maar niemand zei wat of had iets om te zeggn tog ! Dus kletsen jullie me niet.
De regering mag wel feesten maar wij als burgers niet (blaka mang)
Ps: heel binnenkort kom ik live dan praten we beter

Hij schreef ook:

Ik wil niets goed praten, maar Sampsa blaka sma no mag kon feesten of ontspan ?!
Mensen moeten minder lullen, want na den sem sma dies e boro go in den privé feestjes en ik heb genoeg beelden van allemaal, dus lullen jullie minder ! Gers lek blaka sma no mag de vrij, waarom geen ophef van al de illegale feestjes binnen Paramaribo, Wanica, Saramacca en Nickerie (zie voorbeeld)!? Laat me aub niet live komen op jullie naam 
En als jullie het op een politieke tour willen brengen, dan doe ik een oproep aan al die zogenaamde duizenden mensen die jullie daar hebben gezien en nog meer om te protesteren tegen jullie zogenaamde covid19 beleid ! Wij weten heel goed waarmee jullie bezig zijn !
Voor jullie events worden de protocollen wel binnen korte tijd goed gekeurd, maar van het volk niet ? Nadat jullie klaar zijn met jullie feestjes, wachten jullie op een goed moment om de cijfers van de positieve getallen gelijk naar boven te stoten… laten we niet dom doen en stoppen jullie met verkeerde informatie aan de samenleving te geven !
Aan de samenleving wil ik zeggen om gezond te blijven en eten. Neem alle Covid19 regels in acht en laat je niet misleiden.

Bekijk ook wat video’s:

Bordo feestje Suriname vakantie Paramaribo Nederland

Bordo feestje Suriname vakantie Paramaribo 13

Lees ook:

Video: Joël Martinus aka Monyman Bordo zet NIS op zijn kop

Bordo ‘Mony Hond’ in het ziekenhuis te Paramaribo

Video – Cokevangst in fabriek voor suikerkoekjes voor Hindoestaanse feesten – Nederland

Video – Bordo doet aangifte tegen ex-schoonzus in Suriname

Video – Het is verboden te feesten in Suriname – Avondklok NU 2100 uur

Video – Al 1166 Surinamers met covid overleden – mensen feesten gewoon door

Kan ik op vakantie naar Paramaribo om te feesten? – Vliegen naar Suriname

Wie mag feesten en wie mag op vakantie? Anoniem Suriname video’s