Nederlandse KLM 1 na veiligste ter wereld – Video’s – vakantie Suriname

Nederland Suriname SLM KLM vliegtuig vakantie Schiphol Paramaribo vlucht annuleren

Ga jij graag op vakantie naar Paramaribo of naar Amsterdam? En vlieg je vanuit Nederland ook het liefst met KLM? Dan hebben we goed nieuws voor jou.

KLM is namelijk gekozen tot 1 van de veiligste Luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Sterker nog: Ze staan op de tweede plaats. Alleen de Emirates is veiliger volgens het onderzoek. Ps. Dit betekent uiteraard niet dat de andere maatschappijen onveilig zijn! Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk welke airlines ook hoog scoren. Geef het door aan de Amsterdam-Paramaribo liefhebbers en alle (toekomstige) Surinaamse vakantiegangers. Bekijk ook twee video’s van Youtubers op de KLM vlucht naar Paramaribo. We zijn ook benieuwd naar jullie ervaringen. Laat het ons weten.

Er is onderzoek geweest naar de veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld in 2021: De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM nummer staat zeer hoog in de lijst. Namelijk op nummer 2. Vliegtuig maatschappij Emirates staat op nummer 1

KLM was wel het veiligste bedrijf van Europa. Het Finse Finnair staat op nummer 2. KLM-dochter Transavia staat in Europa op de 4de plaats. Dat hebben de experts van het Jet Airliner Crash Data Evaluation Centre (JACDEC) bepaald. Maar wereldwijd is de luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten, Emirates, de veiligste. Net zoals vorig jaar. Zij kregen dit jaar een score van 95,05 en KLM kreeg een score van 93,31. Niet verkeerd dus.

In de wereldwijde top 5 staan verder de luchtvaartmaatschappijen JetBlue, Delta Air Lines en EasyJet! Vanwege de pandemie werd er veel minder gevlogen en daardoor telden crashes en incidenten uit het verleden veel zwaarder mee. Geef het door aan de Suriname vakantie lovers!

Video’s. Bekijk twee interessante video’s gemaakt door youtubers op weg naar Paramaribo. Veilig vanuit Amsterdam met KLM :

TRIPREPORT | KLM ( BUSINESS CLASS ) |BOEING 777-200| Paramaribo – Amsterdam

KLM 777-200 Landing Paramaribo Suriname