Het verhaal van de Nederlandse Sandy – na de dood van haar geliefde in Paramaribo

Nederlandse vakantie trouwen vrouw Surinaamse vriend Paramaribo liefde 12

“We zouden trouwen en naar Nederland gaan”

Vorige week overleed een jongeman. De man was overgoten met benzine en werd toen in brand gestoken, hij overleed even later in het ziekenhuis. Zijn geliefde Sandy werd opgepakt, ze werd door velen veroordeeld, maar haar advocaat Mw. MAUREEN NIBTE heeft voor haar gesproken en ze is vrij. “Hij heeft het zelf gedaan”. Een verhaal heeft meerdere kanten, maar Sandy deelt hierbij haar kant van het verhaal. Lees het emotionele verhaal en geef het door aan een ieder. We wensen Sandy heel veel sterkte met de verwerking van dit verlies.

Sandy schreef het volgende:
Dag Facebookers, Familie en Echt Echte vrienden. Ik weet niet waar ik moet beginnen ik heb zo veel te vertellen ik zal hier echt een boek over schrijven wanneer ik terug ben in Europa. Zucht. I Am Back. Ik bedank my number one in life The Almachtige God want het was zwaar, zeer en zeer zwaar. U heeft me niet in de steek gelaten U heeft me laten zien hoe machtig U bent want U zag dat ik in onschuld wandelde. Mijn leven is van U en voor U en mijn love ones leef ik.

Mw. MAUREEN NIBTE, ik ben u mijn vrijheid en me leven dankbaar voor wat u voor mij heeft gedaan en dat u in mij gelooft hebt. U hebt een gouden hart God zegen u in uw leven. Mw. Maureen Nibte mijn advocaat.

En me kids me baby,s me alles me familie in Nederland, hier in Suriname, De familie Hoever, familie Welles, Plowell, Roseval. Mijn moeder, mijn kracht put mijn vader in Nederland. vrienden die me kennen en dan ook echt kennen overal van de wereld. Dank dank dank miljoenen dank voor jullie steun en geloof in mij. Dat ik nooit maar dan ook nooit in staat ben om iemand zijn leven te nemen, in fik steken of vermoorden dat gaat boven mijn normen en waarden als mens in het leven. Gij zal niet moorden. En zeker niet iemand waar van je zoveel houdt en mee leeft.

Ooh, mensen ik had alles over voor deze man dat ik mezelf bijna verloor me eigen ik mijn zelfrespect, mijn normen en waarden. A. ik zal jouw nooit vergeten ik ben achter zoveel dingen gekomen na jouw zelf doding, ik moet even een diepe zucht halen hoor. A. was een grote forse man mijn handen zwommen in zijn handen. 1 jaar, 1 maand en 8 dagen. ik denk dat dit misschien de titel van mijn boek gaat zijn.

Zo lang 1 jaar, 1 maand en 8 dagen had ik een relatie met A. Het was een mooie man ik noemde hem mijn Teddybeer. Maar A. ik wist een klein deel van je verleden maar je hebt heel veel niet verteld waar ik nu pas achter ben gekomen. A was zwaar en zwaar depressief, zwaar en zwaar gefrustreerd hij was gewoon psychisch niet in orde en kon de dood van zijn moeder niet verwerken. Hijmocht ook zijn dochtertje niet zien. Een lange gevangenisstraf.

Ik ben niet een persoon die iemand beoordeeld of veroordeeld op zijn verleden ik geloof in 2e kansen in mensen hun leven. A ik zal je nooit en nooit en nooit vergeten. Ik hoop en bid voor je dat God jouw een plek zal geven in zijn Koninkrijk. Je laat me met heel veel onbeantwoorde vragen achter. Ik moet eigenlijk boos op je zijn en niet zo een klein beetje ook maar ik vergeef je want je was lichamelijk ziek en geestelijk was je de weg kwijt en was je niet in orde.

Ik heb een vraag voor de familie: Zoveel opmerkingen heb ik voorbij zien komen, ze kenden hem zijn hele leven en hielden zogenaamd van mij. Heeft niemand maar dan ook niemand gezien hoe ziek A was? Hij worstelde geestelijk met zijn demonen. Hij is gewoon aan zijn lot overgelaten door bepaalde mensen.

Ik loop met opgeheven hoofd ik heb een rein geweten een puur en zuiver hart. Ik Heb A Nooit wat aangedaan nooit nooit en nooit een haar van zijn lichaam getrokken. Ik heb van deze man gehouden en heb hem beschermd tot in zijn dood. Mie taping sjing djing. We zouden trouwen en naar Nederland gaan omdat ik eigenlijk van daar ben en ik hem de andere kant van de wereld wilde laten zien. Sandy en A.

Nederlandse vrouw Surinaamse vriend Paramaribo liefde 12

Ik ga eindigen anders wordt het inderdaad een boek ik wil nog 1 bijzonder iemand bedanken echt een een engel van God. Dat is een zusje van A 1 voor de laatste zusje S. love you love you love you ik zat met haar op Geyersvlijt ze was mijn kracht de ondersteuning we hebben samen gebeden in 1 cel, samen geslapen. S zorgde voor me hoe A soms voor me zorgde. Zorgde dat ik at en dronk. Die last kon ik niet dragen: A kwijt raken en ook nog beschuldigd worden van zijn dood. Ai ai Gado a dies bing hebi toemsi. Het leek of A op der was. Hij weet dat hij niet zou kunnen rusten als ik achter slot en grendel zit om zijn leven die hij zelf ontnomen heeft. S me deur staat altijd en altijd open voor jouw zusje. Je was zo neutraal je kende je broer. Love you S

Ook voor de recherche team van KPS politie korps Nieuw Haven kapitale delicten: Dank jullie wel hoe jullie mijn zaak hebben behandeld en hoe jullie met me zijn omgegaan, dank jullie wel. Het doet wel pijn dat ik hem niet kan begraven zo veel pijn. Maar ik geef het een plekje, hij zal zijn rust nu pas vinden. ik ga hem missen maar het is goed zo wakka bung Gangster for life A love you always. Sandy

Disclaimer: Let op: Elk verhaal heeft meerdere kanten. Dit is de kant, het verhaal en de mening van Sandy. Dit is haar verhaal. Niet die van FamilieNieuws. Laat dat duidelijk zijn. Uiteraard is de tegenpartij vrij om hier ook op te reageren. Hetzij onder de comments of anoniem zodat we het ook kunnen publiceren!

Lees ook andere gerelateerde verhalen:

Vrouw uit Suriname maakt eind aan leven. Ze werd uitgelachen op Facebook

Mijn vriend is dood en mijn schoonfamilie heeft me bedrogen – anoniem Nederland

Nederlandse man neergestoken en gebeten door vriendinnetje in Paramaribo om paspoort

Sharied krijgt 20 jaar voor moord op vriendin Aradhana Nazir tijdens vakantie in Suriname

Mijn vriend is in de ban van een Holland meid zodra ze op vakantie naar Paramaribo komt – anoniem Suriname

Mijn vriend is zogenaamd ziek geworden tijdens zijn vakantie in Paramaribo – anoniem Nederland

Anoniem – Als ik mijn vriend laat gaat hij dood.