Voetballer Roscello Vlijter is jarig – Waar is het feestje? video foto’s

verjaardag feestje Roscello Vlijter voetballer Surinaams feestje in Suriname Paramaribo Nederland cover

Hieperdepiep hoeree!!

Helpen jullie ons mee met het feliciteren van onze jonge ster Roscello Vlijter. De oud Robin-Hood topper, die momenteel in Nederland (Telstar) zijn kansen benut, is vandaag 22 jaartjes jong geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangtellenden. Bekijk ook een video en leuke foto’s van hem en zijn prachtige familie

Voetballer Roscello Vlijter is geboren op 1 januari 2000. Ons talentvol millennium kindje is vandaag precies 22 jaar geworden. De Surinaamse voetballer speelt momenteel voor de Nederlandse club: Telstar.

Carrière
Roscello Vlijter speelde in de jeugd van het Surinaamse SV Robinhood, waarna hij in 2016 naar Nederland vertrok om bij Feyenoord in de jeugdopleiding te spelen. In 2019 vertrok hij transfervrij naar Telstar, waar hij een contract voor een jaar tekende. Wikipedia

Bekijk onderstaande vide en foto’s over de topper uit Suriname
Voetballer

verjaardag feestje Roscello Vlijter voetballer Surinaams feestje in Suriname Paramaribo Nederland cover

Lees ook:

Redactie: Roscello Vlijter naar Feyenoord