Oma en kleinkinderen omgekomen na brand te Paramaribo – politie Suriname – video

brand woning Nederland Paramaribo Suriname kleinkinderen oma

De mensen hoorden de slachtoffers gillen van de pijn. Hartverscheurend!

3 kinderen en hun oma zijn tragisch overleden na een brand. Bekijk hier het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de identiteitsgegevens van de slachtoffers/ We wensen de familie, in het bijzonder de vader de kindnderem heel veel kracht met dit wrede verlies op de eerste dag van het jaar. Onvoorstelbaar dit. Bekijk ook de vdeo Let op de beelden kunnen hartverscheurend overkomen.

Politie Suriname schreef: Grootmoeder en drie kleinkinderen omgekomen bij woningbrand. De 62-jarige grootmoeder Sonja Badal en haar drie kleinkinderen, Jotha (15), Sonja (10) en Bhartie (8) allen Parbhoe zijn in de vroege ochtend van zaterdag 1 januari in een woning aan de Mariestraat omgekomen door brand.

De politie van het bureau Munder kreeg omstreeks 04.00 uur in de ochtend van het Command Center een melding van een woningbrand op het voormeld adres. Bij aankomst van de politie was de brandweer reeds ter plaatse bezig met bluswerkzaamheden. De boven verdieping van de woning was reeds afgebrand.

Van omstanders kregen de wetsdienaren te horen dat er mensen in de woning waren, aangezien zij slachtoffers hoorden gillen van pijn. Na de blussingswerkzaamheden van de brandweer, troffen zij daadwerkelijk de vier verkoolde lichamen van de grootmoeder en haar drie kleinkinderen in de boven verdieping van de woning aan.

De zoon van Sonja tevens vader van de drie kinderen, de 35-jarige K.P. was ten tijde van de woningbrand op het werk. Hij werd door een buurtbewoner hiervan in kennis gesteld, waarna hij heel gauw ter plaatse was. De oorzaak van de woningbrand is vooralsnog niet bekend.

De 4 verkoolde lichamen zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. De woning die op het elektriciteitsnet was aangesloten, was niet tegen brand verzekerd.

De afdeling Forensische Opsporing en de politie van het bureau Munder zijn belast met het onderzoek van deze brand.

Bekijk hier een video:

brand woning Nederland Paramaribo Suriname kleinkinderen oma
Oma en haar kleinkinderen. Foto binnen gekomen via Facebook