Video – Het is verboden te feesten in Suriname – Avondklok NU 2100 uur

feestje feesten in Suriname Paramaribo Nederland Amsterdam vakantie

Secret parties waarbij de locatie niet bekend is gemaakt zijn hot! Hebben de mensen het niet goed begrepen of lakken ze gewoon de regels aan hun laars? Misschien hebben ze er geen zin meer in en doen ze gewoon lekker wat ze willen? Let op: Er zal harder worden opgetreden! Oja, Vandaag gaat de nieuwe avondklok in!

Video – Er wordt uitbundig gefeest in Suriname. Terwijl dat verboden is!! Feestjes worden gestopt en er worden boetes uitgedeeld. Amoksi geeft aan dat men wel de politie mag bellen als men ziet dat er een feest is en er moet worden opgetreden. Bekijk de video met extra informatie en geef het door aan een ieder, zodat ook de vakantiegangers die in ons land vertoeven op de hoogte zijn. Niet feesten betekent overigens niet dat je niet mag genieten.

Bij deze wordt nog eens extra benadrukt dat feestjes NIET toegestaan zijn in Suriname. Het is verboden om feesten, ja OOK HUISFEESTJES zijn verboden.

Lees ook:

Kan ik op vakantie naar Paramaribo om te feesten? – Vliegen naar Suriname

Sinds gisteren gelden er strengere maatregelen. Dat was noodzakelijk omdat gebleken is dat er ondanks de beperkingen uitbundig wordt gefeest. Op tenminste één zo’n activiteit was er zelfs sprake geweest van een zogeheten “mass spreading”. Meerdere mensen zijn op 1 plaats besmet geraakt met het corona virus.

Minister Amoksi benadrukt wederom dat openbare feesten niet zijn toegestaan en dat de justitiële autoriteiten deze feesten zullen stopzetten, de overtreders zwaar beboeten en de apparatuur in beslag zal worden genomen.

Het is tevens verboden Nachtclubs, dancings, discotheken, ‘huizen van plezier’ en bars open te hebben. Ook voor restaurants gelden aangepaste maatregelen. De justitiële autoriteiten zullen niet schromen om op te treden tegen overtreders.

Beluister het gesprek met de minister:

Meer over de vele (geheime) feestjes:

De nieuwe COVID-19-maatregelen tot nader order:

Het onderstaande is gewijzigd: Het uitgaansverbod is INGAANDE 30 DECEMBER van 21:00 uur in de avond tot 5:00 uur in de ochtend. De openingstijden van commerciële lokaliteiten en restaurants zijn nu van 05:00 uur tot 20:00 uur.
Let op: Handhaving wordt geïntensiveerd.

Bekijk hier de video van d volledige persconferentie met alle maatregelen op een rij. Geef het door aan belangstellenden:


Lees ook:

Video – Cokevangst in fabriek voor suikerkoekjes voor Hindoestaanse feesten – Nederland

Man uit Suriname gooit bord op vrouw omdat ze naar een feestje was

Happy Birthday Royston Drenthe – Topvoetballer, rapper en levensgenieter

Nieuwe maatregelen – Indoor dining alleen met ‘coronapas’ in Suriname

Wie mag feesten en wie mag op vakantie? Anoniem Suriname video’s

Video – Al 1166 Surinamers met covid overleden – mensen feesten gewoon door