Nederlandse opgesloten na bizarre dood geliefde – Politie Suriname – foto’s

De Nederlandse vrouw is achter de tralies gezet na de vreemde dood van haar geliefde Andy.

Hij is op eerste kerstdag levend verbrand nadat hij benzine over zich heen gegoten kreeg. Hij overleed in het ziekenhuis. De vrouw zegt dat hij het zichzelf heeft aangedaan. Kan dat? Lees het officiële politiebericht om te weten wat er precies is gebeurd en gezegd. Bekijk ook de echte beelden van het voorval. Bekijk tevens de identiteitsgegevens van het slachtoffer. We wensen zijn nabestaanden veel sterkte toe. Wat een hartverscheurend verlies zo aan het eind van het jaar.

Politie Suriname schreef: 41-jarige man met 3e graad brandverwondingen in het ziekenhuis overleden; partner opgesloten door Kapitale Delicten. De 41-jarige Andy Grantsaan is op zaterdag 25 december na met benzine te zijn overgegoten, levend verbrand. Met 3e graad verwondingen over het geheel lichaam, werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen, maar kwam in de vooravond van diezelfde dag in de ziekeninrichting te overlijden.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek kwam naar voren dat de man op die bewuste dag op het balkon van zijn woning in het district Para zat toen het geval plaatsvond. Bij aankomst van de politie van Para op het woonadres werd zijn 41-jarige vrouw niet aangetroffen. Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.

Na verkregen informatie te hebben uitgewerkt, werd de partner van het slachtoffer, de 41-jarige Cendy H. als verdachte in beeld gebracht. Zij werd in de middag van zondag 26 december op een woonadres te Paramaribo opgespoord en aangehouden.

Bij haar aanhouding heeft zij ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. Cendy verklaarde aan de politie dat de man het feit zelf heeft gepleegd. Vermeld dient te worden dat het balkon alwaar de man zat schroeischade heeft opgelopen.

Het ontzielde lichaam van Andy is in opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) ter obductie in beslag genomen, terwijl Cendy in het belang van het onderzoek in verzekering is gesteld.

P.s. De Nederlandse media schrijft dat Cendy/Sandy in het bezit is van een Nederlands paspoort.

brand Nederlandse Surinaamse brand Nederlandse Surinaamse brand Nederlandse Surinaamse brand Nederlandse Surinaamse

brand Nederlandse Surinaamse
Echte beelden van het voorval
politie Suriname Nederlandse Andy vrouw 1
Foto binnengekomen via app