2 jongemannen omgekomen in het verkeer – politie Suriname- foto’s video

Premo en Skafu zijn overleden. Veel te jong! Ze gaan niet met ons mee naar 2022, maar laten hun geliefden met veel verdriet achter. Helpen jullie mee met de condoleances?

Lees hier het officiële politiebericht. Niet 1 maar twee families in zeer diepe rouw gedompeld na het verkeersongeval op 2de Kerstdag in Suriname. Bekijk het bericht, de gedeelde foto’s en video. Geef het door aan belangstellenden. We wensen de families veel power met dit veel te jonge en plotselinge verlies.

Politie Suriname schreef de volgende update: Mede inzittende verkeersongeval Waldeck overleden. De 20-jarige mede inzittende Wikash Premchand (Premo) is in de late avond van maandag 27 december in het Mungra Medisch Centrum (MMC) komen te overlijden.

Wikash was één van de mede inzittenden die gewond raakte bij het verkeersongeval op zondag 26 december aan de Dehliweg. De 27-jarige autobestuurder Ditadj Jipath (Skafu) kwam ter plaatse komen te overlijden. Wikash en een andere mede inzittende liepen letsels op en werden met de ambulance afgevoerd naar het MMC.

Beide gewonden werden ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, alwaar Wikash op 27 december het leven liet. De andere bijrijder wiens situatie stabiel is, ligt ter verpleging nog in het ziekenhuis. Het ontzielde lichaam van Wikash is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

De Verkeersunit van Regio West is belast met het onderzoek van dit verkeersongeval.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video en bekijk de overige berichten voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden:

Nederlandse Nederland politie Suriname
Dhiradj Jipat
Jipat
Wikash Premo Premchand Surinaams Nederlandse 1