Onze mama Yvonne Bruinhard is er niet meer – foto’s

moeder Bruinhard Wonny Nederland Suriname Para

Zij is het beste dat wij van God gehad hebben.

Met deze woorden maken de kinderen en man van Yvonne Bruinhard bekend dat ze is overleden. Veel te vroeg. Ze mocht namelijk maar 57 jaar worden. Er is een bus voor mensen die MORGEN, 30 december 2021, de uitvaart te Para bij willen wonen. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met dit zware verlies.

moeder Bruinhard Wonny Nederland Suriname Para

Met heel veel verdriet in ons hart maken wij bekend dat na een kortstondig ziekbed toch nog vrij plotseling van ons is heengegaan, op donderdag 16 december 2021 in het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo, onze innige geliefde, moeder & oma

YVONNE GLADYS BRUINHARD

in de leeftijd van 57 jaar.

Zij is het beste dat wij van God gehad hebben.

Uitvaart

De singi-neti zal gehouden worden op woensdag 29 dec 2021 van 17.00 u tot 21.00u.

De ter aardebestelling vindt plaats op 30 december 2021 om 17.00u op de RK begraafplaats te plantage Vierkinderen in het distrikt Para, vooraf gegaan door een rouwdienst van 14.00u-15.00u. Afscheid nemen van 15.00u tot 16.00u aan de Petrus Cairoweg 174, waarna de stoet vertrekt naar haar laatste rustplaats

Er is morgen een bus te heilige weg voor degene die het willen bijwonen vanaf 12:00u. Geef het door aan belangstellenden.

Namens de diep bedroefde man en kinderen

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s:

moeder Bruinhard Wonny Nederland Suriname Para moeder Bruinhard Wonny Nederland Suriname Para moeder Bruinhard Wonny Nederland Suriname Para