Man in Suriname overleden na mogelijke ruzie met ‘geliefde’ – foto’s

overleden Suriname

Is hij door zijn ‘geliefde’ in brand gestoken na een ruzie, heeft hij het zelf gedaan, of heeft iemand anders het gedaan. Dat is nog steeds een raadsel.

Helaas heeft de man de brandwonden niet overleefd en is hij  overleden in het ziekenhuis. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wat een drama zo aan het einde van het jaar. We wensen de nabestaanden veel sterkte toe.

Een Surinaamse vrouw is aangehouden door de politie. Het vermoeden bestaat dat ze haar geliefde, afgelopen zaterdag, na een ruzie in brand heeft gestoken. Of heeft de man het zelf gedaan? Heeft hij  juist zichzelf na de ruzie overgoten hebben met brandstof en in brand gestoken? Dat zou de vrouw hebben beweerd.

De 41-jarige man uit Para is na het incident opgenomen in het ziekenhuis. Daar is hij helaas bezweken aan de brandwonden. Voor de politie is het vooralsnog nog niet duidelijk hoe de man aan de dodelijke brandwonden is gekomen. Ze hebben het vermoeden dat het om een misdrijf gaat. Dus overgoten met benzine en dan in brand gestoken. Maar door wie?

brand Nederlandse Surinaamse
Echte beelden van het voorval

brand Nederlandse Surinaamse brand Nederlandse Surinaamse brand Nederlandse Surinaamse brand Nederlandse Surinaamse

De politie onderzoekt de zaak. Later meer in het officiële politiebericht

Lees ook:

Winkelier overleden na vechtpartij en brandstichting in zijn winkel – politie Suriname

40-jarige vrouw uit Paramaribo maakt een einde aan haar leven na ruzie met partner – politie Suriname

Meer over de bizarre moord op Monaliza Mijnard uit Paramaribo – ex heeft spijt (video’s)

23-jarige vrouw uit Suriname steekt woning van ex schoonouders in de fik