Video – Veroorzaker dodelijk ongeval Shamier Loswijk meld je aan! foto’s

Shameer Loswijck Nickerie Nederland Suriname

Veel te vroeg en veel te tragisch kwam er een eind aan het leven van de 31-jarige Shamier Loswijk uit Suriname. Lees ook de belangrijke update van zijn zus want de veroorzaker is nog steeds voortvluchtig. Deel het met iedereen.

Vandaag nemen zijn mama Saida Hassankhan, zus Masjouka, overige familieleden, vrienden en nabestaanden afscheid van hun geliefde Shamier. Bekijk het bericht, een video van vandaag en de gedeelde foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden en vrienden veel power vandaag. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hij hield van voetbal. Hij hield van muziek. Hij hield van werken en bezig zijn.
Veel te vroeg en op tragische wijze is overleden:

Ulrich Shamier Loswijk

Hij is overleden na een aanrijding in Nickerie. In de jonge leeftijd van 31 jaar
Hij was zoon van Saida Hassankhan van Rgd Henar en hij was timmerman van beroep

Uitvaart
De begrafenis is op dinsdag 28 december 2021.
De uitvaartdienst begint om 1400u aan de Transporttrekker 12 op Perkash Project 2 te Hamptoncourt polder. (Zijstraat v Attoellahweg Nickerie – schuins tegen over de Krappahoeklaan). Afscheid om 15.00 uur. Djanazah gebed om 15.30. De stoet vertrekt tegen 16:00 naar de algemene begraafplaats te Nieuw Nickerie.

Bekijk onderstaande gedeelde foto, video en een belangrijke update van zijn zus. Geef het door aan een ieder zodat de dader zich kan aanmelden!

Edit: Dankjewel voor jullie condoleances en bemoedigende woorden. Elke informatie of clue die de politie kan helpen om de dader op te sporen is welkom. Mijn broertje is rond 1 am bloedend en bewusteloos op de weg aangetroffen. Degene die hem heeft aangereden heeft met dus zo’n hoge snelheid gereden dat zijn bromfiets total loss is en in kleine stukjes uit elkaar is gevallen. Zijn helm is gebroken en van zijn hoofd gegaan. Hij lag op een weg helft en zijn bromfiets op het andere weghelft. Als er iemand met een hoge snelheid of zonder licht zou aankomen zou de persoon gewoon over hem heen kunnen rijden. Het is bijna zeker dat het ander voertuig schade zal hebben. Kijk aub in de garage of in de buurt of je een voertuig met schade ziet and do the right thing meld het bij de politie.

Shameer Loswijck Nickerie Nederland Suriname Shameer Loswijck Nickerie Nederland Suriname

Shameer Loswijck Nickerie Nederland Suriname

Bekijk hier een video van het Het moment. Waarbij slachtoffer Shamier Loswijk naar zijn laatste rustplaats zal worden gedragen. De veroorzaker is nog voortvluchtig is. De politie is bezig met het bestuderen van 7 camera beelden v 7 bedrijven v d omgeving