Onze geliefde Tahira Etnel is tragisch heengegaan – foto’s

Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo

Let op: Woensdag zal de singibakadina plaatsvinden in Paramaribo. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s en condoleances voor meer info. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Zij kunnen de uitvaart ook via Livestream bijwonen.

22 jaar mocht ze maar worden. Ze was werkzaam bij Sure I Aim. De levenslustige Tahira Etnel overleed na een zeer tragisch ongeval in Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de families Etnel, Zijler, Sedoc, haar collega’s, haar vele vrienden en de overige nabestaanden veel power met dit zware verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Jezus zeide tot haar: ik ben de opstanding en het leven; wie in mij gelooft zal leven ook al is hij gestorven.’
Joh 11:25

Met deze troostrijke woorden geven wij: Carmen, Robby en Marlon Sedoc, Romeo, Steven, Joyce, Erick, Astrid en Marciano Zijler allen met hun gezinnen, met weemoed in het hart te kennen dat van ons is heengegaan, ons levenslustig en assertief nichtje en zonnetje;

Tahira Kimberly Ariëla Etnel

in de jeugdige leeftijd van 22 jaar.

Uitvaart

We hebben een prachtige ziel verloren maar we zullen haar nooit vergeten. Met veel verdriet en een gebroken hart zullen wij onze engel naar haar laatste rust bed brengen.

De singibakadina is op woensdag 29 december 2021 van 5 tot 7 u aan de Diakonessenstr 18 te Welgelegen.

Op donderdag 30 december 2021 is er van 4.- 4.30u gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen in de aula van Van der Bosch aan de Zonnebloemstraat #80. Van 4.30 – 5.15 vindt de troostdienst plaats waarna de stoet vertrekt voor de ter aarde bestelling op Annettes Hof aan de Coppenamestraat

Voor de link van de live streaming app naar +597 813-0532
Gelieve de COVID 19 (MoHanA) maatregelen stipt na te volgen.

See you again in Paradise, sunshine when God says arise!

RIP TAHIRA

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances. Geef het door aan belangstelleden.

Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo

Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo

Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo Tahira Etnel Kimberly verkeer Nederland Suriname politie Paramaribo

Lees ook:

Jongedame tragisch om het leven gekomen – liftster weggelopen – Video’s – Politie Suriname