Militair Selwin Dokman is plotseling heengegaan in Suriname – foto’s video

militair Dokman Suriname Nederland Paramaribo 12

In leven was hij werkzaam voor het Nationaal leger op de luchtmachtbasis “Zorg en Hoop” Paramaribo

Hierbij wordt bekend gemaakt dat Militair Selwin Dokman is overleden. Hij is 57 jaar geworden Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. Deze is live bij te wonen. Bekijk de overige gedeelde foto’s. En geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen zijn kinderen, familieleden, collega’s en overige nabestaanden veel kracht en sterkte met dit vroege verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken

“Ik hef mijn ogen op naar de bergen vanwaar mijn hulp komen zal, mijn hulp is van de here die hemel en aarde gemaakt heeft”.

Met grote verslagenheid en intens verdriet maken het bestuur en leden van de slagbal verenigingen Prikkers’97 en Combinatie bekend, dat plotseling en geheel onverwachts van hun is heen gegaan, hun trainer/scheidsrechter en mede bestuurslid dhr.

Selwin Perry Dokman

Geboren Paramaribo 27-1-1964
Overleden Paramaribo 19-12-2021
In de leeftijd van 57 Jaar
Hij was zoon van wijlen Harold Beeldsnijder

In leven was hij in de rang van sergeant werkzaam op de luchtmachtbasis “Zorg en Hoop” als plaats vervangend H.I.D.

Uitvaart

Op Dinsdag 28 december 2021 is er op de luchtmachtbasis aan de Doekhieweg (Zorg en hoop) gelegenheid om afscheid te nemen van 13.45u-15.00u, waarna er een rouwdienst wordt gehouden van 15.00u-16.00u.
Daarna zal de rouwstoet vertrekken naar de begraafplaats Vrede en arbeid aan de Coppename straat, waarna zijn stoffelijk overschot met militair eer aan de schoot der aarde zal worden toevertrouwd.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en love video van de uitvaart. Geef het door aan belangstellenden:

militair Dokman Suriname Nederland Paramaribo 12

militair Dokman Suriname Nederland Paramaribo 12 militair Dokman Suriname Nederland Paramaribo 12 militair Dokman Suriname Nederland Paramaribo 12

De uitvaart zal live worden gestreamd. U kunt het hier bekijken:


Gaat de video niet open? Bekijk het hier dan live via Youtube