Mijn moeder Willy Faverey is er niet meer – foto’s

willy Faverey Nederland Suriname Paramaribo

Eerste Kerstdag zal nooit meer hetzelfde zijn voor Clyde na het verlies van zijn geliefde moeder. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij maken Clyde, Vanessa en Jayden het overlijden van hun geliefde mama, schoonmama en oma, Willy Faverey, bekend. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie. De gegevens omtrent de uitvaart zijn bekend. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen het gezin veel power met dit verlies

Efeze 2:8
Want door genade zijt gij behouden, door het geloof, en dat niet uit uzelf: Het is een gave van God.

Diep bedroefd, maken zoon Clyde Faverey, schoondochter Vanessa Faverey – Tjon-Akon en kleinzoon, Jayden Faverey, bekend dat op eerste kerstdag, na een moedig en geduldig gedragen lijden, is overleden hun moeder en oma

Willy Faverey

In de gezegende leeftijd van 87 jaar.
In leven was zij gepensioneerd ambtenaar.

Uitvaart

De teraardebestelling, zal plaatsvinden op donderdag 30 december 2021. Er bestaat gelegenheid tot het nemen van afscheid in de aula van Sanathan Dharm aan de Jaggernath Lachmonstraat van 14:30 tot 15:00 nm. Van 15:00 tot 15:45 is een troostdienst, waarna we mama en oma Willy naar haar laatste rustplaats zullen begeleiden op de Lutherse begraafplaats “Nieuw Vrede en Arbeid”.

  • Waka bun mi lobi mama en oma

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden:

willy Faverey Nederland Suriname Paramaribo

willy Faverey Nederland Suriname Paramaribo willy Faverey Nederland Suriname Paramaribo willy Faverey Nederland Suriname Paramaribo