Video – Help! Vanessa wil graag weer gezond zijn – 1 voor 12 Suriname

1 voor 12 Suriname Nederland Vanessa nier donor transplantatie

Ze is dringend opzoek naar een zeer, zeer zeldzaam orgaan. Help Vanessa door dit bericht te delen met iedereen in Nederland en Suriname. Het is geen makkelijke zoektocht, maar wie weet kunnen we deze mama helpen!

Luister naar het indrukwekkende verhaal van de prachtige en sterke Vanessa, de positieve alleenstaande moeder doet haar best om te overleven, maar zwaar en moeilijk is het wel. Maar ze wil beter worden en ze weet zeker dat er ergens op deze wereld iemand is die haar wil helpen! Iemand die het haar gunt. Luister naar de oproep van deze prachtvrouw. Dit moet toch lukken!?

Vanessa Soekardja is dialyse patiënt in Suriname. Ze dialyseert 3 keer in de week en doet dit nu al 5 jaar. Om weer gezond te zijn heeft ze een nier-donor nodig met bloedgroep B+ positief. Ze is inmiddels gescreend en goedgekeurd door medici voor een niertransplantatie. Maar zo makkelijk is het niet om iemand te vinden die zijn/haar nier wil afstaan.  Ze bezoekt Stichting 1 voor 12 Suriname en doet via hun een oproep voor de gemeenschap in Suriname en Nederland, en wellicht wel daarbuiten.

Vanessa is een alleenstaande moeder met 4 kinderen. Ze heeft geen inkomen. Deze 43-jarige moeder smacht al een hele tijd naar hulp en blijft ook vechten. Ze geeft niet op! Ze vecht niet alleen voor zichtzelf. Met haar positieve instelling probeert ze ook alle mensen die in het zelfde schuitje zitten te motiveren om niet op te geven. Luister naar het gesprek met Stichting 1 voor 1 Suriname. Deel haar oproep.  Wie weet zijn er mensen die haar kunnen helpen. Dat zou echt fantastisch zijn.

Bekijk hier de video:

Deel deze video met anderen in Nederland en in Suriname. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Bekijk ook andere gerelateerde en eerdere berichten: